7 kommentarer på “Sosial Tetris

  1. du er så bra som det bra går an å verta, du. Klatring i tårnet…jeg henger nok litt mer dirrende bak, men roper snart høyt æ å, med et lite lygekors naurligvis.I håret. Ja, dere er noen goinger.På rett sted, til rett tid. Absolutt. Gud er med UNDERVEIS som Siw pleier si. Rachel

  2. Måtte faktisk lese denne en gang til i dag, funcle !! Trengte ikke si det da, men ville si deg det likevel, berre so du veit da ! Et veldig godt seriøst inlegg.Veldig bra, as.Gud velsigner deg, i presens. Rachel

Kommentér!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s