53 kommentarer på “Hva drømmer du om?

 1. Tja, det er jo ikkje so djupt det eg drøymer, men eg drøymer t.d. at litteraturkritikarar brukar bloggen din som samanlikningsgrunnlag når dei melder bøker. Truleg ikkje heilt friskt.

 2. jeg drømmer om å være helt ferdig med det prosjektet jeg driver med nå og bare sette meg i bilen og kjøre tvers igjennom europa for moro skyld

 3. «fortell onkel morten».. leeer… Jeg drønner… er det på nettene du mener ? Jeg drømmer endel om isflak, store isflakog jeg som kaverKlassisk, de siste dagene Mer sliten når man våkner enn da man la segRach

 4. Awake !! Jeg drømmer om et et hus med 5 soverom,stabilitet, trygghet, en søt mann som gladelig klipper plenenog at det er nok penger til at alt ALT er i box for hele gjengen til alle døgnets tider !! En deilig drøm !! Rach

 5. hoho. Jeg drømmer at den samme kraften som reiser folk opp fra rullestoler skal tøye, bøye, strekke, forlenge, styrke og BLABLA hele meg så jeg kan komme inn på morsomme skoler og slik kunne jobbe med dans i fremtiden. For det er egentlig umulig, siden jeg starta med jazzballett i fjor. Og med på kjøpet i den drømmen skal jeg ha inspirasjon og ideer til musikaler som kan fortelle folk om daaaa kjærleik, enten på en skjult måte som ringenes herre eller åpentlyst som narnia.Så drømmer jeg om en uklysete prins charming som klistrer tyggis under bussetene og med en overalt i hele verden-reiselysten rompe. aamen og takk for maten . hva drømmer funky om?i natt drømte jeg forresten at jeg slo ungdomspastoren (igjen…)

 6. Jeg drømmer om…Part of me dreams of a room with a view, in the Virginia Woolf sense. But I always have this nagging sense that such a dream is less than what I could dream… and the very word ‘dream’ suggests reaching high (or deep) into the ultimate, so let me tell what the ultimate is for me:Being myself, flaws and all, without fear. Being myself, mistakes and all, complex as hell, again, without fear. Accomplishing great things in a cool career. Raising kids with a cool husband. Achieving BOTH of these, but if it were to be at the expense of either, it would have to be at the expense of the career, not the fam. Showing my friends and family to Jesus. Weeping at limitations, yet rejoicing at love. Breathing at glimmers of hope. Weeping and rejoicing both, often.Having a big house with vaskehjelp and a big library

 7. Jeg drømmer om at de nære menneskene rundt meg skal få det bra både psykisk og fysisk, og at begrensningene deres i det minste kan føre dem til nye muligheter de ikke ville sett uten..Mye å drømme om.. Vet det.. Men det er lov å drømme!

 8. Eg drøymer om å lage ein uerstatteleg, ubegripeleg (på ein god måte) og opphøgd melodi til ære for Han som ærast bør -og om mann, born, kvitt hus, grønt gras, grill på terrassen og eit flygel.hm.

 9. Jeg ønsker alle blir frafalne fra religiøsitet. Slutte med å slå hverandre i hode med bibelen. Att alle skal forstå att Guds Ord, det er det som Gud taler til våre hjerter, og begynne å leve etter det Han sier til hver enkelt av oss. Da blir det enhet og fred i verden.

 10. Jeg drømmer om å komme meg bort fra det stedet jeg er nå til et sted der mennesker bor og trives… Og få meg en grei bolig på det stedet uten å måtte betale skjorta, kroppen og sjela. Og kanskje få gjort noe bra innen musikk.

 11. Jeg har mange drømmer. Noen store og noen små. Jeg synes det er veldig godt å få være hjemme om dagene, og stort sett gjøre det jeg føler for å gjøre. Slippe å leve i den mye omtalte tidsklemma. Drømmer om å kunne fortsette å ha det sånn en god stund til. Også etter at gutten min har blitt ett år. Veldig fin post dette forresten. Interessant å høre om andre menneskers drømmer.

 12. anonymous nr.4 rappa store deler av drømmen min da. Men jeg nøyer meg med ei lita hytte i skogen og et stort, svart Steinwayflygel inni denne hytta….også drømmer jeg om at alle pinglene som er anonyme på nettet skal våge å vise their true colors. Ja til blogging;)

 13. jeg har akkurat blitt gift, så der gikk en stor drøm i oppfyllelse. men ellers drømmer jeg om å være alt jeg kan være, for Jesus.

 14. eg drømme om å jørr ett elle aent som betyr noe for noen. ka det ska verr,vet eg ikje enno.åsså drømme eg om å hoppe i fallskjerm. det ska eg jørr før eg blir 25.

 15. Eg har drøymt om å skrive kommentar #25 til denne posten, og det ser det ut til at eg greidde:)Vidare har det vore ein tankevekkjar for meg at so og seia ale som svarar fortel om draumane dei har i vaken tilstand. Som fyrstemann ut til å kommentere, skreiv eg om ein konkret draum eg hadde hatt notti før.»Kva seier det om meg?, har eg tenkt. Det skal eg grunne litt meir på framover.

 16. Jeg drømmer om å våge mer – også det å drømme!Husker jeg ble så overrasket da jeg var i Ukraina, og møtte mennesker med så store drømmer. Uten å gi uttrykk for at dette sikkert ikke gikk…. nei, det strålte av dem når de fortalte om sine store drømmer.Da begynte jeg å drømmer litt mer…

 17. hmmm..eg drømmer om å bli en legende…sånn som kurt cobain..og at folk skal huske mg lende etter min tragiske død…og at alle rundt mg skal ha d bra..og eg drømmer om svart langt hår…o9g å bli en av verdens beste gitarister..og at rocken skal leve leeeenngee….

 18. eg drøymer om å åpne min egen kafè, få gi ut bok og bli gift. om nettene drøymer eg om sigaretter, babyer og å ha dårlig tid men aldri komme seg dit ein skal.

 19. Nå har eg har tenkt.Det blei vanskeligt å definera «min drøm».. Men eg kan sei någen små og store deler:Drømme om sykepleiekompetanse, om kjærligheten -den store, om å konna dansa swing, om å reisa t et spansktalande land, eller tebage t Brasil, om å konna spansk, om å bli mor, om å tørra drømma større, om å metta sultne.Om å konna sei «Eg har grepe det».Drømme om å elska mer fritt, om å le lykkeligare, om å leva sterkare, om å få se Gud- og at Han smile te meg =)ms. terry

 20. Å drømme er det samme som å håpe. Å håpe er sjelens åndedrag. Jeg drømmer om at jeg, og menneskene rundt meg skal våge å fortsette å drømme hele livet.Kanskje jeg også drømmer om å se noen av drømmene gå i oppfyllelse.. «Be a miracle..»

 21. jeg drømmer om ro. om den gode stillheten. den du kan høre synge hviskende rundt deg, når du sitter alene (eller sammen med noen) og gjør bare akkurat det. drømmer om fred. ikke være midtpunktet i kaoset rundt meg selv. drømmer om å kunne legge meg ned uten å måtte lure på om jeg skal være glad for at dagen endelig er overstått eller om jeg skal grue meg til morgendagen. drømmer om å bli holdt rundt. av noen tette armer som ikke slipper. drømmer om å kunne være fri så fri at fysikk ikke er noen hindring og jeg kan finne meg selv svevende under taket. seilende på som en ballong (og den kan gjerne være blå)

 22. jeg drømmer om få bestemme selv hva jeg vil, å ha gode venner som aldri blir borte , jeg drømmer om at jeg skal være en så god venn at når jeg ikke er i nærheten og noen tenker på meg så smiler de, jeg vil elske og bli elsket av det mest vedundurlige vesnet , et vesen som jeg begynner å tvile på om finnes , jeg begynner å tvile , jeg vil tro.jeg vil ha lykken , jeg bringe lykke til andrelykken er noe som jeg ikke finner , ergo jeg har ikke funnet meg , jeg er lost

 23. Så vidt jeg kan se har du fått trettiseks kommentarer, betyr det at du er glad? Vel, her er det trettisyvende. Om natta har jeg en tendens til å drømme om å spise is, men det er temmelig irrellevant. I våken tilstand drømmer jeg om å komme meg vekk og begynne på nytt, rømme fra alt og aldri se meg tilbake. Dette livet gir deg ingen ny sjanse, du må ta den selv, og det drømmer jeg om å tørre. Og, fordi jeg er en egoistisk person, drømmer jeg om at en gutt jeg kjenner skal slå opp med kjæresten sin og bli sammen med meg, og vi skal leve lykkelig alle våre dager, sammen.

 24. Om natten drømmer jeg ofte om en gutt jeg gikk på barne-, ungdoms- og vdgskolen med. Altså hver dag i 12 år av mitt liv så jeg han. Han dukker ofte opp i bi-roller i drømmene mine. Enda jeg har kun truffet han på 5 eller 10årsjubileer med gamleklassen. Da dagene jeg har drømt om han ber jeg for han. Og håper det var det som var meningen med den drømmen.Om dagen drømmer jeg om litt mer tid. «trøtte foreldre med små barn som jobber fullt og ser dagene forsvinne plutselig sier minsten noen ord og Prinsessen klarer å tegne fine ting ikke har vi vinterferie heller og bare 5 uker tilsammen hele året og egentlig hadde vi trengt mer søvn mer tid med hverandre mer tid for ungene mer tid til å trene mer tid til å slappe av mer til til vennskap mer tid til meg selv»

 25. Jeg drømmer om å forstå – både meg selv og andre. Jeg drømmer om å vite hva jeg ønsker og ikke minst hva jeg vil – med livet mitt.Jeg drømmer om å kunne gi og å få – glede og kjærlighet.Jeg drømmer om å leve det livet Gud har ment jeg skal leve.

 26. Jeg husker fortsatt drømmer jeg drømte om natta da jeg var 4-5 år gammel. Noen gode og noen vonde. Jeg dagdrømte om da jeg ble 20 år, hvordan livet mitt skulle være da. Aldri en dag over 20. Nå har jeg blitt 27 år og lurer på hva jeg skal bruke resten av livet mitt til. Livet jeg drømte om som barn, lignet ikke det jeg levde da jeg var 20 i virkeligheten. Jeg drømmer meg bort…det er alt jeg kan si…Trist, ikke sant…?

 27. Innimellom drøymer eg om småborn og om rare personlegdomar. Og elles…Eg drøymer om å ikkje vera redd. Om å kunna seia alt til dei vene menneska eg kjenner og alle dei eg skal bli kjend med. Om at skrifta mi skal få tala slik eg vil ho skal tala. Om ei kvile der alle syng saman –

 28. Eg drømmer om å få spillt og laget musikken som ligger i hjertet mitt, og få skrevet alle ord som eg kan føle men ikkje si. så musikken min kan bety d samme som mye musikk og ord har betydd for meg.

 29. Snakker vi «drømmer om» i form av nattlig sammensurium? Eller «drømmer om» i form av hva jeg ønsker for fremtiden min? I grunnen to vidt forskjellige ting.Kan forsåvidt svare på begge…1. Nattlig sammensurium: Alt mulig rart og weird og komisk og søtt og koselig og trist og ekkelt og disgusting og skummelt og merksnodig og sammensatt i grunnen. Om gamle klassevenner, x-er, forelsdre, venner, mennesker jeg møter på min vei, steder, byer, heiser, slott, stup, utforbakker, bilturer, nærhet, sødme, lidenskap, glede, sorg, skyld, brudd, moro, berg-og-dal-baner, sirkusarenaer, avvisning, kjipe folk, krøllete hår, frisører, vann, natur, tog, stygge kommentarer, merkelige trekk på mennesker jeg kjenner fra før… U name it. Forrige drøm jeg husker handlet mye om at jeg ble venner med x-en til en jeg fortsatt har i hjertet mitt. Var en merkelig og koselig drøm :)2. Fremtiden:Jeg drømmer om å skrive mer. Jeg drømmer om å kjenne ordentlig FRIHET, greier ikke forklare det mer, men lei av å føle på hindring, menneskefrykt, frykt generelt… Jeg drømmer om å oppleve Den store kjærligheten, bli en god mor, gi videre det livet har lært meg… Jeg drømmer om å være og bli en god lærer som er der for elevene mine. Og så drømmer jeg om å utgjøre en forskjell – se at det er en hensikt med min væren! Drømmer vel og så om at flere mennesker skal oppdage hvem Jesus er.Hilsen Amélie

 30. Drømmer er noe av det viktigste vi mennesker har fordi de driver oss fremover, de bringer oss håp og tro på fremtiden.Jeg mistet mine en stund og trodde at det å være voksen betydde å legge fra seg drømmene.Men det betyr ikke det. Jeg har funnet mine igjen, og lar dem fylle meg med forventning til livet:)Jeg blir nok sett på som barnlig og banal på dette området, for jeg drømmer om en bedre verden, jeg lengter etter forandring og tror på at vi kan skape nettopp det. Jeg drømmer om å få «gjøre en forskjell» med mitt liv, samme hvor lite bidraget enn måtte være og gjennom livet mitt være med å sette fokus på de virkelige verdiene i livet.Og det skal jeg! Og jeg er viss på at de lengslene jeg kjenner er lagt ned i meg, at vi alle er «puslespill brikker» med en spesielt tildelt plass bare vi kan fylle. Jeg drømmer at jeg finner min plass og fyller den ut i sin helthet til gagn for andre og i henhold til intensjonen….. Du har en spennende blogg…kommer til å titte innom ;)S

 31. jeg drømmer om å en gang bli kjent med meg selv.. finne mæ sjæl! det er frustrerende vanskelig selv i en alder av 24 år. drømmer om den dagen jeg er fri fra alle andres manipulasjon og forventningspress!!! gleder meg!!!

 32. Håper å igjen å drøyme om Jesus, vere ekte og ærlig begeistra for Han. Det er fantastisk når Han blir så stor og sprenger alle grenser og når eg ikkje kan la vere å smile av den grunn.

 33. e drømmer om å være en bedre Stine. en som tør å gå på det e drømmer om.e drømmer om å skrive bøker.e drømmer om å reise Australia rundt.e drømmer om å gi mat til de som hungrer, drikke til de som tørster.e drømmer om å klemme et barn som aldri har fått fått kjærlighet før.e drømmer om å leve konstant avhengig av Gud.amen!

 34. Heisann! Dette er en veldig spesiell drøm og jeg trur jeg aldri kommer til å glemme den heller. Det var en drøm jeg hadde om at jeg var i et annet land/sted i verden, og jeg var på sykehus.. der jobbet farmoren min, også spurte hun meg om jeg kunne jobbe der en kveld, hun skulle være med noen i familien. Så jeg gjorde det. Jeg skjønte ingenting av skiltene rundt på hele sykehuset, det var på et annet språk. Så etter en stund var plutselig alle borte fra sykehuset ;s så jeg løpte ut, men fant ingen. Jeg dro til farmora mi og resten av familien , så skulle jeg over en vei og så en svart katt.. ( men hvem bryr seg liksom?) haha. Så jeg brydde meg ikke om det. Så kom jeg til det hvite huset( ikke vanlig hus, sånn gammelt med hvite søyler foran) hun var i og når jeg kom inn var alt ødelagt.. lamper var knust, malerier var falt ned.. o.s.v. Alle drev og ryddet o.s.v. Så sa jeg: Hei. Hva skjer a? Har det vært innbrudd her eller? xD Så svarte de: Nei, det har vært jordskjelv. Så våknet jeg, får jeg måtte på skolen. Typisk! Så når jeg var på vei til skolen(pappa kjørte meg) så hørte jeg på radioen at det hadde vært jordskjelv i haiti, og da fikk jeg sjokk! Det kunne jo ikke være en tilfeldighet at jeg drømte om akkurat det? Man tenker ikke akkurat på jordskjelv før man legger seg heller. Så det var spesielt! Og ja, jeg drømte om dette på natta.. jeg våkna flere ganger og sovna igjen.. husker jeg hadde problemer med å sove den natta, og neste dag kom det på radioen. Jeg har sett på bilder fra haiti og jeg har sett mange sånne hus som jeg så i drømmen.. o.s.v. og det sykehuset jeg var på.. (i drømmen) er også ødelagt. for jeg husker hva det stod på utsiden på et skilt.. fortsatt, og det var et eller annet sted jeg så at de viste hvordan sykehuset så ut før og etter det var ødelagt. Føler jeg fikk en advarsel eller noe? Jeg vet ikke helt hva jeg skal kalle det. Hva trur dere?;s har aldri drømt om noe sånt før, som faktisk har skjedd :3

Kommentér!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s