32 kommentarer på “Det indre som teller

 1. Veldig bra, Morten. Tenkte å skrive noe om meg selv nå, men tror jeg lar det være. Dette er jo din blogg. Sminke setninger ja. Det var godt sagt. Det er det indre som teller, og skjønnhet kommer innenfra. Og det ønsket ditt i samtalen med jenta. Det var veldig fint. Selv om fint egentlig ikke er et dekkende ord. Du lever som du lærer.

 2. Hei funky! Har vært innom bloggen din i det siste, og må bare føye meg inn i rekken av beundrere. Du skriver meget bra, og det du skriver om appelerer til meg, og ikke minst er noe jeg kan identifisere meg med. Jeg håper jeg får se henne drite seg skikkelig ut en dag, så jeg kan si at jeg elsker henne likevel.Skriv mer!

 3. …hihi..å fy søren.. det er hardt å lese slikt og kjenne at en f.eks har litt lyst til å være f.eks forelska i f.eks noen, men så funker det liksom f.eks ikke å f.eks tvinge seg selv til å f.eks være det.. heh.. vel.. Søt tanke..I like! Og uansett om den f.eks IKKE var til f.eks MEG,SÅ SKAL JEG SI TIL MIN FRAMTIDIGE EKTEMANN AT HAN BARE HAR Å f.eks BRUKE AKKURAT EN SÅNNEN SETNING PÅ MEG…………..!PS: Har du et godt råd til noen som driter seg ut støtt og stadig.. Definèr «drite seg ut» forresten..? Er «litt» usikker her, akkurat her på dette ene punktet her..Stand on, man!

 4. Dere var nok noen veldig hippe barn, en mor som kunne dette med moter ! For dette var jo helt ultra MODERANE dengang ! selv hadde jeg lilla briller store som vinduer og unevneverdige klærmen du verden så moderne jeg visst var !! Hehedet snedige er jo at dette kommer igjen. og når det står på dagsorden, tenker jeg vi er raskt ute kjøper det KULE som er i slaget ! For du veeeerden, så lekkert det DA er !! HeheIntet nytt under solen !! Vi går bare i bane.Utover det….en veldig bra post !

 5. jeg tenkte litt på det du sa, somebodykanskje kanskje kanskje, foreks. og det er nok sånn vi har det rett som det er kankskje. Jeg har det faktisk slik jeg også Jeg vet ikke hva det skyldes, om det er oppgitthet over at DET ikke kommer, eller man mangler den siste PIFFEN !! Eller om det er slik det faktisk EEEER !! Jeg tror jeg daler på det siste !! Det er mange flere man kan passe sammen med, og like så finner man en «mest mulig tilpasset»og etterhvert tror jeg en kjærlighet, eller det å ELSKE, vokser seg fremSelvagt, det å være glad i, ha jobbet frem en viss kjørlighetmen «nøye seg» med denLivet er ikke som vi ser på filmHiger man etter toppene av FØLELSER og WOW, frykter jeg at alder, erfaringer og livet/»kresenhet» jobber i mot enEtterhvet som åra går, skal det mer og mer til også De som har det bra, iallefall mnsk som jeg treffer på, er folk som finner seg tilrette med det de har, på en måteikke stikker når de opplever kjipe tider, men har den driven at «dette skal vi klare»Trenger ikke lete etter «noe bedre»Men dette ser man ofte med «modning», for å si et tett ord. Så alle dere «Unge» folka under en viss alder og uten en viss «erfaring» (erfaring er forøvrig ikke elltid fordelaktig)Før unger, før rynker og klesklypehud ….ikke hig etter «filmen»

 6. Der var jo eg, jo. Godt med har på oss regnhatt når me er ute og plukkar blomar.Det er så bra at du gir mange anledning til å få med seg dine kloke og ærlege ord. Alle dykk som les bloggen og tenker kloke tankar som; «det hadde vore gøy å snakka litt med denne mannen».. Bør halde fast på tanken og dukke opp ein sein kveld, kan anbefalst. Ein av Mortens svært gode eigenskapar, er at han har ein tendens til å sjå noko sært og godt i alle. Moro er han og.

 7. Hm.Det er musikk. Musikkteam. På ein måte. Ikkje på ein annen måte. Om det er verdt å få med seg er ein individuell vurderingssak, men det er ikkje til å sjå bort i frå at det kan vere at noko fell i smak…

 8. Av og til er det som om alt handlar om å ha ein kjærast – eller om å ikkje ha ein, då. Desse orda på slutten var jo absolutt noko å kvila i! Dessutan fekk dei meg til å sjå kor mykje anna godt som finst ikring…og eg vonar eg får halda på det lenge, lenge.

 9. Tvillingsøstra di har helt rett! Det nytter ikke å late som du liker sofakroken og rødvin, hvis du egentlig digger kald øl og rockekonsert! Kommer til å skjære seg før eller seinere uansett, det! De fleste er bra nok, akkurat slik de er.sig

 10. Hmm.. Det var et godt råd! takk. Skal tas til etterretning. (Jeg sa «til etterretning».. Ikke «jeg skal følge det». Du vet,d enne menneskelige slæsj jentete naturen.. Du kan vella..)Foresten, Rach; Nei, erfaring er ikke alltid fordelaktig. Men dog en erfaring. Bless you, vakre sjel!-Ja, helt seriøst, from the buzzer of my heart. (Tog nogen an?! ;) )

 11. Tusen takk for comment. En fin en som sådan… Takk. Skrev dette etter et sterkt møte. Eller – et sterkt møte som nå bare er et minne. Det gjør vondt. Forresten – det rare er at det stod at jeg hadde fått «0 comments», men så hadde jeg fått to. Vet du hvorfor? Vil jo gjerne at systemet skal melde fra. Det var en tilfeldighet som gjorde at jeg oppdaget kommentaren fra deg og Grete. Hm…Hilsen Amélie

 12. Takk for at du husket setningen. Den er gyldig i minst fire liv til, forutsatt at vi skjerper oss på dannelsen av fremtidige ordmyldrerier. Jeg er full av ønsker om å gruble systematisk slik som vi pleide. Alle brevene. Heisann, hoppsann, fallerallera, de flyr omkring inni hodet.. Akk, du gir meg skyldfølelse på en positiv måte; du inspirerer meg til å benytte meg av sneglepost. Og NSB, til og med. Fra Arendal til Oslo, toveis. Klem fra Ping

 13. Kremt..meg igjen.. Det oppsto akutt tvil i kropp og sinn! Ikke hva NSB angår; snarere tvert i mot:) Nei, jeg ble usikker på setningen. Jeg trodde jeg var 100000% sikker på at den var min, dvs helt til jeg gav den til deg..hvilket gjorde den vår. Til syvende og sist er den alle sammen sin! Seriøst. Jeg tror jeg har gjort mye rart mot hukommelsen min, så jeg er faktisk en tvilende.Det er vel en av ulempene med tung bagasje; den er vond å få på tåa! Var den fra meg? Setningen, altså?

 14. Dette innlegget passer kanskje ikke inn akkurat her, men jeg skriver det likevel:En gang bar jeg troen.Holdt den fastmed anspent hånd.Viste den framsom noe jeg eide.Talte om densom en sak.Inntiljeg mistet grepet.Og skjønteat å tro er ikke å mene,men å levei Guds mening.Tro er ikke å ha funnet,men å være funnetog i samfunnmed Kristus.Nå bærer troen meg.

 15. hei funky uncle det er Aleksander hær som skriver jeg har ikke møtt deg eller snakket med deg på Lenge nå menjeg må si det at jeg savner de du er en hyggelig mann. en gang snart stikker jeg på byen Oslo mener jeg å da kan vi sikkert møtes vennelig hilsen Aleksander.

 16. wow…e håper noen tenker sånn om meg en gang. at han håper e driter mæ ut. tror e tenker for mye på å la være å drite mæ ut, se bra ut å alt d der. alle vil jo ha en som elsker mæ som man er…

Kommentér!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s