45 kommentarer på “Sol inne

 1. Jippi endelig en ny post! Bra levert! Interessant tanker:-) Kjenner meg litt for godt igjen, sånn som i dag da jeg brukte 400 kr ekstra på stylingprodukter hos frisøren, bare for at hun ikke skulle føle seg dårlig.. huff.. akk meg, arme menneske.. Var veldig kjekt du var med i går. Håper du likte deg! Vi sees! Maren

 2. Godt å se at du er tilbake. Ble så overrasket og glad at jeg holdt på å dette av stolen. I hvert fall nesten. Lista lå kanskje høyt, men det er jo nettopp dette vi vil ha. Dine betraktninger om papegøyer, samvittighet og kjærlighet. Og så liker vi å høre at livet kan føles fantastisk fint og skremmmende på en gang. (Jeg burde kanskje snakket bare for meg selv, men det hørtes mye bedre ut med «vi» i stedet for «jeg»)»den huldreaktige harmonien» – Det høres virkelig ut som du har funnet en perle, ja :) Gleder meg på deres vegne.

 3. Kjære Morten Tillat deg å vere uendelig glad uten dårlig samvittighet.Fryd deg i din uungdoms store kjærlighet.Gleden er Skapt av Gud og gitt oss menneske som ein stor styrke.Hans store nåde gjer og at vi får lov å ha ein GOD samvittighet.BERRE GLED DEG MED DIN KJÆRE ELISABETH ATTER VIL EG SEI GLED DEG.

 4. Ja noia for å miste en perle, det kjenner jeg til. Hadde ei perle i handa mi for ikke så lenge siden, men det ser ut til at jeg mista den. Vet ikke om jeg finner den igjen.Hold perla di skinnende broder.

 5. Ah, det var utrolig godt å se at det var en oppdatering her!Jeg vil slenge meg på det morra di sier. Du har lov til å være uendelig glad!! Takk Gud for gleden, for den er digg!

 6. Hehe, kongelig oppdatering dette da! Jeg lo faktisk…Ha for all del ikke dårlig samvittighet for å være lykkelig. Det er din tur nå, og det er vel fortjent

 7. Utrolig deilig å se en ny post hos deg igjen. Jeg har gått fra å gå inn hit flere ganger om dagen til et par ganger i uka og jeg har virkelig savnet dine tanker og betraktninger som jeg ofte opplever at setter ord på mine egne. Takk for at du skriver, men gjør det av egen lyst og glede og ikke tenk på den lista som du syns ligger litt vel høyt der oppe…Klem!

 8. jeg har nettopp fått gleden av å oppdage dine tanker og erfaringer her via JO.det er godt å få lese at folk ikke alltid har det så lett, for jeg kjenner meg så godt igjen i det du skriver!nå er ikke jeg like flink til å skrive det jeg føler sånn som du gjør, men jeg lærer! ;)så nå skal jeg følge ekstra godt med på det du skriver, både her og andre steder! :)

 9. «Ahh…ja,ja, kan jo SJEKKE, ihvertfall», tenkte jeg der jeg lå lettere henslengt bortover tastaturet….og vips! NY OVERSKRIFT!!! Fin post, Funky. Som vanlig! (Men du skal ikke ha dårlig samvittighet fordi du har det bra…DET skal du nyte!) sig

 10. Du skriver bra som vanlig! Setter så enormt stor pris på deg, du er en fantastisk fin kjæreste!Sitter i leiligheten din nå og skal få meg litt frokost. Kjekt å overraske deg!

 11. Jeg henger meg på hurra-koret og må si det er fint å titte inn i hodet til Funkly… (Ups… feil! FUNKY!)igjen. Du er sikkert funkly óg :)Ha en fin kveld og god 17.mai!A.

 12. Hei. Jeg tenkte bare å fortelle at jeg likte bloggen din, sikkert fordi den minner om min, selvrefererende, narsissistisk og triviell. Herlig, livet rett og slett. Line Wwww.synserommet.abcblogg.no

 13. Hei Morten!Ville bare be om tillatelse for noe jeg allerede har gjort…:)Har sittet og lest en god del i bloggen din nå, og syntes særlig den bloggen om «Jesus og løken» var så utrolig bra skrevet. Derfor laget jeg en link til den på siden min…Følte bare at mange trengte å lese dine kloke ord! Særlig mange kristne….Så spørsmålet mitt var egentlig å spørre om jeg fikk lov? Jeg har allerede lagt den ut, men er ikke vanskelig å trekke tilbake…Adr til hjemmesiden min er:http://spaces.msn.com/karinagauseth

 14. WOOHOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ska te Kr.sand imårå, æg. Blir gudd! ÆG Æ HAPPY FOR AT DU Æ HAPPY!!! Å fyttigrisen ao..Ikke ha dårlig samvittighet for å ha det godt. GRÆA lett å sei dæ, seff. Men been there,done that. Og så KULT at jeg kjente meg igjen i «jeg ler bare av glede!» :DJa, jeg ler, jeg òg…smiler. Og har det gruelig godt. Har gode venner og. Mmm.. Godt!

 15. Av ikke ukjente grunner har jeg fulgt bloggen til Kule Knut en stund. Der ble jeg oppmerksom på Funky Uncle som skrev godt og interessant. Plutselig har Uncle fått seg kjæreste, og etter litt titting er kjæresten søstera til ei i min menighet. Det er en underlig verden, dette. Gratulerer til begge to!

 16. Greitt! Eg er ovsæl for at du har det bra og difor ikkje kan skrive depresive tekstar om livet og dauden, men det får no vera måte på! Meir enn ein månad er eit hån mot oss utan eigne liv og di skrivekunne!(:KOZ:)

 17. Hva er dette kina-greiene ? Irriterende. Spør som annieb. skriver du bare en gang i mnd nå, el ? Er det da berrta er premenstruell det, da , sikkert ! Jaja. Vi gleder oss til neste premens. Vi sees i løpet av veko. Klem. Rachel

 18. Les «Himmelse samtaler» av En-eller-annen. Hvis du ike har lest den da.. På en-eller-annen-merkelig måte «snakker» Gud i denne boka, forklarer dypsidig og tja… LES DEN!!

 19. (grunnen til at jeg skrev kommentaren over, var at jeg kom på atte Gud «sier» i den dærre boka at, NOE MED AT mange er redde for – på en ellerannenmåte – å være glade/lykkelig/rik, at det er noe bra.. Jaja, kanskje du er flinkere med tegnsråk MEN du er ikke flinkere til å forklare dette! ;P

 20. Heisann :) ej kom bare heilt tilfeldivis inn på bloggen din da ej søkte på tyskertøs og blei veldi fasinert av det du skriv. Du skriv utruli bra. ej følte bare at du e utruli elska av folk rundt deg men også av Han.Ha en go dag

Kommentér!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s