58 kommentarer på “

 1. Den som venter på noe godt osv… Tenkte egentlig bare å stikke innom for å si: «Førstemann til å skrive en ny post!» Men så var det allerede en ny post her. Det høres egentlig litt bakvendt ut, at en kan miste sin verdi mens man jakter på den, og at en må miste sin verdi for å finne sin egentlige verdi. En fin start på dagen å lese bloggen din.

 2. Brusflasker til Folket!Det må være lov å tenke fiel setninger i blant, for min egen del ville det å få en brusflaske hver gang jeg gjrode det føre til en skrekkelig høy tannlegeregning en gang i fremtiden:-)Hyggelig å se at du er tilbake Funky.

 3. Jeg tror jeg har hørt ørten prekener om hvorfor Jesus ropte at det var fullbrakt. Alikvel blir det aldri kjedelig å filosifere over dets budskap. Jeg klarer ikke å sette ord på det engang. Tror ikke jeg forstår budskapet alikevel..Takk for ny post! =)

 4. Flinke du! som konsekvens av feile tanker flyg det ei flaske, den treff alltid hovudet. Ho kjente den og ho samlar bevisa i posene sine. Men eg veit at ho er galen. ingen høyrer tanker. flasker flyg ikkje. Men eg trur eg tek feil. Klart flasker flyg, ho kastar dei sjølv og det gjer ilt. slik må det vere fordi ho fortjente det. funkyUncle eg trur at du er ein sånn som kan FORTS.

 5. Visst er det flott at ingen kan se det en tenker… om ikke man er telepatisk el noe, da, hva vet vel jeg. Godt at man stadig kan tenke nye tanker i stedet for alle de gamle, om og om igjen. For et bejammerlig hakk i plata det skulle blitt!

 6. Det var utrolig godt å finne en ny post her. Jeg lærer mye av det du skriver, og det får meg til å tenke.Ikke la det gå like lenge til neste post, så får du kanskje andre kommentarer enn «Jippi, endelig en ny post!» ;)

 7. Likte denne posten din spesielt godt. Liker resonnementene dine. Måten du skriver og formulerer deg på. Underfundigheten. Sannhetene. At du lar tankene komme ut på papiret – som kunst – uten at du blir for bombastisk. Skal ikke mase på deg, men vit at du leserskaren din vil ha mer av Funky.Ha en god, god dag!Klem fra Amélie

 8. …what can I say? Beautiful. Og det er få tankevekkere som er så tankevekkende som dine. Tankevekkere.. Eller tankesettere. Eller refreshing old news in a new way. Ja, det liker jeg. I alle disse vitners nærvær;Takk for at du skriver.

 9. «det den gale damen egentlig trenger, er å få vite at det faktisk ikke faller en flaske på hodet hennes hver gang hun tenker noe dumt. Og jeg tenkte at hun slett ikke er alene. Det er mange som tror rare ting om seg selv»I sanning! Gjev «alt folket» kognitiv terapi>!Takk og lov for at du ikkje skriv berre for å skriva, men når du har noko å skriva som kan ha noko å seia for nokon!

 10. Så godt at vi slepp flasker og anna tungt i hove om tankane er heilt feile. Så godt at det finst andre måtar å få orden på både tankar og handlingar. Så utrulig godt at det finst EIN som kan tilgje og gjenopp-rette alt det gale. Elles kjempekjekt med besøk av deg og din, eller rettare vår, kjære Elisabeth.Og hennar flotte familie. Alle varmt velkomne igjen.

 11. Hm..din åpenhjertighet… sjokkerer meg(?) Jeg selv oppbevarer min åpenhjertighet i form av skriblerier i bøker gjemt på en hemmelig plass og skal brennes før jeg ikles «herrrlighetslegemet» hadde jeg tenkt da..Så: ingen dype tanker på min blogg..enn så lenge..men dette var en inspirerende lesning.Respect man!

 12. eg hadde ein stor plan om å hoppa inn i stuå med ellevill dans og synging t ære for deg idag, men du va visst på jobb.. du gjekk glipp av någe.Men uansett: Gratulera så masse m dagen!!!! :-)

 13. Av og til kan det verka som om somme draumar er på feil plass. Likevel skal me få lov til å ha slike draumar – og ein dag kan det til og med syna seg at det var rett likevel. Som ein parallell.

 14. Det var ikkje måte på kva du skulde blogge den kvelden…Kan vera å blogge noko eller nokon har vorte for deg som det for samane er å joike noko/nokon, mao. ein måte å heidre noko/nokon på. Skilnaden er at dei gjer det på staden, slik at dei gløymer det ikkje sjølv om dei har fått i seg for mykje gjæra reinsmjølk.Har forresten du og Staut vorte vener?

 15. Hei! Vi har åpnet et nytt, kristent bloggnettsted: http://www.kristenblogg.noNettstedet ble åpnet i går, og jeg vil gjerne invitere deg til å skrive for oss. Det hadde vært flott om du kunne bidratt, gjerne med artikler som er skrevet på et tidligere tidspunkt i andre blogger eller på andre nettsteder, eller med nye artikler.Kristenblogg.no skal være et åpent, demokratisk nettsted for alle som ønsker å dele tanker, meninger og synspunkter om ting som angår samfunnets tilstand sett opp mot kristne verdier, eller kristenlivet generelt. Man kan også dele personlige vitnesbyrd om hva Gud har gjort i livet vårt.Vi ønsker å skape et godt bloggfellesskap for kristne, og håper derfor at du har anledning til å bidra med artikler på Kristenblogg.no. :)

 16. Det verste er ikkje at Funky har slutta skrive – det tyder berre på at karen har fått seg eit liv. Men at me framleis sit og oppdaterar sida hans dagleg, berre for å finne nett det same – kva seier det om oss?

 17. Det no eg ikkje heilt forstår, er no det at eg for vel og lenge sidan og fleire gonger har observert bror skrive på nye postar..men dei havnar jo aldri her.

 18. MORTEN!Du forstår ikke at det er et behov hos meg og mange andre at du oppdaterer bloggen din. Det er liksom ikke fint hvis du gjør det, det er et reelt behov, slik som mat, drikke , søvn og ymist anna. Det at du ikke har oppdatert nå sidem 1800tallet gjør at vi faller om en etter en. GJØR NOE I DAG! Før jeg faller jeg og. Amen

 19. For meg blir det vanskeligere å poste en ny post jo lengre tid det har gått siden den forrige… Ikke sikkert Morten har det på samme måte, men det kan jo være. Håper det kommer en oppdatering her snart.

 20. Det er hyggelig å være savnet, men jeg vet rett og slett ikke hva jeg skal skrive.Men jeg regner med å komme sterkt tilbake så fort jeg har funnet en ny måte å skrive på.

 21. ikke gidd å være kostbar mer nå Funky!:0)Jeg tror jeg vet hva du bør skrive om. Ditt livssyn!Fokuser på noe annet.Løft blikket fra navlen til himlen:0):0) Du har garantert mye å komme med der.Godt mulig du har skrevet en del om det tidligere. Men nå i disse juletider, vil dine velformulerte uttalelser skinne som en stjerne i førjulstida. Come on Uncle! Jeg heier på deg!!!

 22. «Tenker på lillebroren min (funky uncle). Er stolt av ham, men mest av alt blir jeg så takknemlig til Jesus. Som ikke vil la han dø. Men han lever kun fordi Jesus reddet ham i siste sekund.»Jeg leste det på bloggen til broren din. Det hadde vært veldig interessant å fått høre den historien…………

 23. funky uncle. please skriv en ny post… eg har kje kommentert her før, men nå klare eg kje la ver. du trenge kje ha tidenes comeback. du skrive så overmåte bra at en tusendedel så bra e merr enn nok t å mette 1000 sjeler;).go kveld.:)

 24. Et ærlig spørsmål fortjener et ærlig svar: DUuuuu- hvorfor skriver du ikke lenger?? :-(Ergo: det var en stoooooooooooooooooooooooor oppfordring!!Why not share the fun of your thoughts??En SKISSE til tanker er nok… :):)Og forresten: gratulerer du som SkaHjem..? Bare catt ser slike småting …hilser ut!

Kommentér!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s