om meg

Søvnberøvet mann som startet blogg da det var hipt i 2005. Har gått fra dagbok til essays. Har diagnose, bipolar type 2, medisinert og stort sett symptomfri. Gi beskjed om du ser skrivefeil.

7 kommentarer på “om meg

 1. Kul blogg. Ikke mange menn som blogger om psykisk lidelse og livet. Endelig har jeg funnet en som er verd å lese:) Du skriver reflektert og godt. Du har herved en fast følger;)

 2. Hei!
  Så nylig på en av netttside om kristne traktater der du hadde kommentert en del traktater. Bl.a. hadde du gitt «Verdibevise» og «Livforsikring» (to plastkort) positiv omtale. Vet du om disse to traktatene fortsatt kan skaffes? Hvem utgir dem hvis så er tilfelle? Jeg har lenge vært på jakt etter disse to plastkortene. mvh RUDI

 3. Hei!
  Jeg ser at du hadde en heftig omtale av traktatene til Jack T Chick.
  Jeg har ikke lykkes å få tak i så veldig mange av dem på norsk, kunne det vært mulig å få greie på hvilke titler du hadde vært borti da det kan gi en pekepinn på hva man kan håpe å komme over?

  …Hvis du atpåtil skulle slumpe til å ha et eksemplar til overs av noen av dem er jeg veldig interessert, jeg har forøvrig eksemplarer til overs av et par av dem selv. («Noen elsker meg» og «Pysa?»).

  • Orker ikke lete fram boksen med traktater fra garasjen… tror det meste kan bestilles fra nettsiden hans, men det er gøyere å finne dem på bussholdeplasser osv. Lenge siden jeg har kommet over noen traktater i det hele tatt nå, jeg er redd det er en døende tradisjon.

   • For tiden er det kun tre titler på norsk som kan bestiles fra nettsiden hans.
    Hvis du noen gang leter fram igjen boksen hadde det vært artig å få høre hvilke titler du har fått tak i :)

 4. Du skrive så UFATTELIGT bra Morten!!! Håpe d komme et nytt blogginnlegg snart? Elske å lesa tekstane dine=D

Kommentér!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s