8 kommentarer på “Hodet som ble stille

  1. Før gruet jeg meg til å bli gammel. Tenkte ganske mye på det. Men nå tror jeg ikke det blir så verst. Få ting kan måle seg med å ha et fredfullt hode forresten. Fint å høre at det ble stille i ditt. Synes samene har sin plass i blogen din jeg. Det er så mange ting som egentlig ikke angår oss, Vi kan bruke tid og krefter på å gruble på dem, eller vi kan bare kaste et blikk på dem og så la dem passere.Jeg kommer tilbake.

  2. Grete,om det blir jeg som skal snu og stelle og tørke deg når du blir gammel, går det nok bra. Bortsett fra at jeg da sikkert sliter med parkinsons og tourettes selv.Butt buzz,og det sier du…

  3. Kjenner igjen spørsmålene dine – som ikke har noen svar.Jeg har tatt vare på et veldig spesielt bilde (kanskje jeg sender deg det..) som stiller nettopp det spørsmålet. Verden er gal – sånn er det bare. Godt det finnes godhet også. Kom plutselig til å tenke på Mor Theresa…Vi får stole på at Han som møter alle som vil – Han har det å gi som trengs, midt i det de møter.Siw

  4. gosh, som du skriver om dagen ! Og da e bra, da !, med skarp R !!Et fredfullt hode er deilig å haSelvon det iblandt er andres misserabelhet som bringer det fremDen enes død, den andre brød, på en måteRachel

  5. «Plutselig var vi bare tre bankende hjerter.»…Er det ikke det vi er, da? Bankende hjerter?Husker jeg sa til en av gutta på Østerbo, som hadde bestemt seg for at ingen skulle få lov til å bli glad i ham mer (hvordan GJØR man det, egentlig!? Ikke at jeg VIL det…nå lenger..) og omvendt;»Så lenge du har et hjerte som banker, er det ÈN ELLER ANNEN i denne verden som kommer til å bry seg om deg, og uansett hvor fiendltig innstilt du er, så kommer du til å kjenne at du også bryr deg om noen – om det er aldri så innerst inne.»»Plutselig var vi bare tre bankende hjerter..»Steike……FOR en opplevelse det må ha vært å se ham smile.. Ville gjerne vært der..Det er de enkle, uvurderlige øyeblikk med mennesker som synes å ikke bety en forskjell i livet som viser hva livet virkelig handler om; De enkle, uvurderlige øyeblikk som synes å ikke bety en forskjell i livet…Gud understreker poenget sitt, nok en gang, gjennom et lite, «ubetydelig» menneske. Det skal ikke alltid være stort og flott. La det heller være lite og godt..

  6. Han ga meg både god og dårlig samvittighet. Og når jeg prøver å kile meg selv bak øret, får jeg bare lyst til å grine.Jeg må få meg en sønn som kan stelle meg når jeg blir gammel.

Kommentér!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s