14 kommentarer på “The more and the merry

  1. Værsego’, bare hyggeligt…:)To julekonserter er over for i år, og det har vært kongelig! Du skulle ikke gått glipp av det, men plutselig høres vi..Good jul, M-man.. Ta vare på det fulle hjertet ditt. Ikke full som i beruset tilstand, men fullt av ord, tanker og følelser..og sånt.. jah..hei!

  2. Ei annonym fast gjest ønske deg enn god og varm jul, me snø utfor dørå. Takk at du våge dela fra livet ditt me blent aent meg :) Merrymerry christmas du velsigna

  3. Og god jul til dere!SD, jeg kommer nok til å dra i noen tråder for å få deg til å spille litt support for Asfalt-turneen utpå nyåret. Jeg skal være med som roadie :)Ellers har jeg det såpass bra nå at det egentlig er litt kjipt, for inspirasjonen skranter. Men det skjer sikkert noe kjipt eller bra snart, så stay tuned.

  4. hei… har lest litt på denne bloggen… suns du fårtjene enn rektigt goe jul!! Du virke så n KONGE mann!! Mn lure egentli litt på n ting, e du kristen elle ikkje?? Fårressen så tru eg att eg vett kem du «someone’s daughter» e.. SU synge? åsså vant du menighetscupen? Kansje.. Tru du sang på Jam i høst?? Elle tar eg hailt fail? Jula hilsen fra Ålgårds-bu

  5. Anonym,jeg regner meg egentlig ikke som kristen (nå lenger), men jeg tror på Jesus + en del andre ting som de fleste kristne også tror på. Kort sagt ble det til slutt så fryktelig slitsomt å være kristen, så jeg ga det opp. Nå har jeg det tusen ganger bedre. Og takk, forresten!latour,det er langt på natt og hukommelsen svikter, så jeg vet ikke hvem du er. Veien-forumet er ikke lagt ned, men det ble hacket for en stund siden, og fyren som administrerer det har ikke fått det opp igjen enda.

  6. akk ja! Jeg er ivar, sendte deg en mail fra veien forumet. Jeg har aldri møtt deg før. Vi snakka om å hooke opp en gang. Det hadde vært trivelig. Jeg finner bare ikke mail adressa di..

  7. Stemme d! Eg sang på JAM, og ja «Bondepiker» vant Menighetscupen!..trur d va d me hette..? Nuvel.. Kem e du?? Liiide forveden..Så genialt bra å svara på en comment her, vedde tieren min på at eg aldri finne ut kem du e, Ålgårdsbu… men men.. Hei og hå! God jul å sånt..:)

Kommentér!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s