22 kommentarer på “Funky vafler

 1. Mamma, jeg vet du vil ha lyst til å kommentere denne, og hvor vanskelig der er å forstå seg på PCen. Du må klikke på «Other» under «Choose an identity» og skrive «morra di» i navnefeltet.Klarer jeg å steke vafler, klarer du dette.

 2. AMEN!!PREACH IT, BRATHAH!!! gratulera mæ vaffelsteking.. Jeg for min del er en ræser på mikrobølgeovnfiskesteking og pomfri-i-stekepanne-laging..Sjyldigt at du hjelpe mor di på nettet på denne måden, hehe..Sjyldigt = søtt.. :)Ikke så lett å forstå seg på rogalandsk heller, vil jeg tro.. but if yo`mama can do this, then anyone can do anything!..Ja, altså ikke for å undervurdere mora di eller no’.. ehem.. du tog an..hadem..

 3. OK my dear son.Svært imponert over deg.Med atterhald om at eg ikkje har smaka vaflene, trur eg nok du blir (er)ein bra kokk. Du har no å lignast på…,ikkje berre når det gjeld speilegg.Far din kan forresten koke poteter og, berre så du veit det.Elles kjem det kanskje ein del komentarar no når du har lært mor di kunsten å svare. Høyrer frå deg når du har steikt pannekaker.

 4. Og ikkje berre er mor di imponert – eg er, som du veit, ein av dine største tilhengjarar gjennom tidene, men kok(k)ekunstene dine har eg stundom rive meg litt i barten over. No er rivingi over, og som eit teikn på at mi dyrking av deg no har teke steget over til kjøkenet med, får du her ein kopp som høver godt åt deg:Funky Uncle-koppenOg ettersom eg er so imponert over at Ho Mor er so effen på knastaturet, skal ho jammen få ein ho med:)Funky Mama-koppen(Kvi i svarte funkar ikkje img-tagen her? Å!)

 5. Takk, takk. Jeg trodde aldri denne dagen skulle komme. Jeg vil gjerne takke melkebøndene og hønseholderne på Toten som gjorde dette mulig. Og så må jeg få takke min funky mama, som har satt standarden for hvordan en vaffel skal smake. Jeg hadde ikke klart det uten dere.Det er slutt på tidene da jeg og en venninne kokte «pangst» – rett-i-koppen, nudler, ostepop og rå kjøttdeig, alt kokt i samme gryte og faktisk spist.Journey,eg har søkt og søkt på nettet etter «funky uncle» utan å finna nokon som meg. Korleis klarte du dette?SD,den soppen og fleskebiten du stekte i Halden var jo ikke så verst, selv om det var litt rart å spise bare tilbehør uten en middag under. Men hey, det er utrolig hva som smaker godt på vafler og pommes frites. Sammen kan vi… spise.

 6. Tja, eg skreiv g «funky uncle» i adressefeltet i Opera og opp kom det. Det ligg hakket over deg, so med litt arbeid med SEO (Search Engine Optmization) vil du snart kome over dei. Kor mange som søkjer på «funky «uncle» er uvisst, men du og eg gjer det no tydelegvis då…Eg fann òg:Funky Uncle DanceIkkje gjer slikt. Det minner meg om ungdomsdiscoen på bygdahuset i Balestrand i ’95.

 7. Ha klart nysteikte vafflar til meg når eg kjem tilbake til Oslo att neste søndag, viss ikkje skal eg fortelle til alle at du kalla sauen din for Molly!-vask huset i samme slengenEllers må det seiast at min store bror er ein kløppar på å lage sånn blomkålgreietingmedkjøttdeig!

 8. Det er viktig å bruke ferske egg. Jeg kjøper ei høne og masserer henne til egget kommer ut. Så gurgler jeg melk og sukker til det er godt blandet, og siler det. Og så må du ikke bruke for mye tennvæske på vaffeljernet.Men om det likevel blir en deig(!) som du sier, får du vel kjevle den ut.Jeg begynner nesten å tvile litt på deg. Ikke kan du regne, ikke kan du norsk, og ikke kan du lage mat. Jeg vet ikke helt hva jeg skal bruke deg til.

 9. det vet nesten ikje eg hellar. men eg e visst ganske snill, og til tider e eg morsom.eg kan ha 10 mariekjeks i munnen på en gang. eg e flink te å le veldi høyt. å te å ta begge beina bak hode. e noe av dette brukanes for deg?

 10. Beina bak hodet passer bra. Da får du plass i skapet mitt. Så kan jeg ta deg fram når jeg vil ha en ferdigtygd kjeks.Ja, det høye latteren kan kanskje komme godt med også. Du kan le hver halvtime slik at naboene tror jeg har venner.

 11. no kom eg på en fantastisk go idè. du lærer meg norsk,matte og vaffel-laging. så lærer eg deg å ta begge beina bak hode, ta 10 kjeks i munnen samtidig, og le høyt. plan?vi mennesker må jo dele våre kunnskaper..

 12. Ta ein kombinert mattematikk-/geografitime med Funky – det gjev minner for livet!Det gjer nok norsktimane honoms med, men mest truleg positive minner:)

Kommentér!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s