30 kommentarer på “Not your man

 1. Fantastisk !! Man er mann når man ser og tør si, at dette går ikke, utfra at man kjenner hva man klarer Man er ikke mann ved å hoppe uti det likevelMann skal være mann, for å være mann, as !!Klem til deg !! Rachel

 2. Ein av mine favorittar frå Bob, du siterer her. Den passer (dessverre?) i dei fleste samanhengar.. Du skriv no så veldig bra, men så er du jo minst 10min klokare enn meg.. Ellers så trur eg no at det er slike som deg, mange ser etter. Fordi dei opplev at du oppriktig bryr deg, og det utan å lire frå deg alle slags løysningar. *Litt sånn stolt av han twin, funky sådann..og ja onkel og*

 3. Jeg tror at alle som er innom og leser litt i bloggen din, skjønner at du er en som bryr deg. Godt at det finnes sånne som deg her i verden :)

 4. Ja, Grete sa d. Du får meg te å tro at du sånn heilt oppriktigt bryr deg =)og lar mennesker røra ved deg.De gjørr de heila så nydeligt!Vakker e du ;)Ms.Terry

 5. Akkurat HER, går det ikke på hvordan man ser seg selv, men hvordan andre ser på en ! Å jøhøu, da !! Mus, ja !! Men du er MANN, som erkjenner musa ! Hva er MANN i samfunnet ? Det er ofte karakterisert med «baller» større enn luftballonger, guts mer heavy en en lejons !! Men det er ikke ensbetydende med varme hjerter, mista ! Man er mann, når man kjenner hvor langt man strekker til, og GJØR NOE med det !! DET er ansvar, det !! Det er også det samfunnet mener med «voksenhet», eller «Modenhet»»Voksenhet og modenhet» i samfunnet måles i hvor mye ansvar man tar og får, asHelt sant. Tenk på det bareMenn skal ha hjerter, og menn som er menn, HAR også hjerterKvinner liker slike, og menn liker også slike !!Vi liker omgås ÆRLIGE SANNE menneskerAs yourself En deilig rumpe er forresten heller ikke å forakte, da ! Du er nok mer MANN en du tror, funky-bebe ! Rach

 6. du er kanskje ein av dei vakraste menneska eg har lest tankane til:) og det at det var denne spesielle dylan songen gjorde det endå vakrare. for eg sang den saman med dylan i dag. takk for at eg får ta del i litt av deg. -k-

 7. «Du er modigere enn du mener, og sterkere enn du tror, og lurere enn du later som,» sa Kristoffer Robin til Ole Brumm. Han kunne sikkert sagt det til deg også. Hvis han hadde kjent deg da.

 8. Grete og ms. Terry,takk for det. Men noen ganger er det kjipt å bry seg…k,fatter du Dylan, fatter du meg.annieb,håper det. Noen må redde verden.BB,din luring.Grete,unge hr. Robin sa mye rart. Hvorfor kan alle jenter så mange Ole Brumm-sitater forresten?funkytwin,rock ‘n roll! Det vert nok like stort for Mansfield å sjå oss som for oss å sjå han…a propos, alle som kommenterer og kjem på konserten skal få ein pils av meg. Tjoho.

 9. Hvorfor alle jenter kan så mange Brumm-sitater? Vet ikke hvorfor «alle» kan det. Men jeg gjør det fordi jeg har tre Ole Brumm-filmer, en stabel med Ole Brumm-bøker, ei jente i førskolealder og en klisterhjerne som har barnesanger, rim og regler o.l som «favorittmat»…—«Tenk om et tre veltet og vi var rett under det?» sa Nasse Nøff. «Tenk om det ikke veltet,» sa Brumm, da han hadde tenkt seg om en stund.

 10. «jeg trodde jeg var en engel»…Jeg tror du er det for noen. Men ikke for alle. Selv om du sikkert ønsket du var det. Hvem ønsker vel at andre skal ha det vondt? Klart det smerter. Jeg kan forstå din hjelpeløshet. Du vil fortsatt være en engel for noen…. tror til og med du vil møte en. ;)Siw

 11. Eg sat og las kommentarar her medan eg var på jobb. Ein kom inn og las det Siw har svart, og seier «bra denne maskina her». Geta; JA, snell. Ja, snell.

 12. Shait!I natt drøymde eg at eg las ein kritikk av ei bok i Vårt Land, og kritikaren samanlikna fleire gonger denne diktaren/forfattaren/whateva med «kultbloggeren Funky Uncle» og samanfatta det heile med at det var gode dikt/tekstar/whateva, men det var betre å bruke tidi si på bloggen til Funky Uncle.Eg drøymer vanlegvis ikkje slike ting…

 13. Og ikkje for å disse David, men du har no fleire profile views enn han har no. Ettersom han er C-kjendis eller noko, gjer vel det deg til B-kjendis? Snart ringer Se&Hør/VG…Og snart vert det ein Funky-kult…

 14. Ha en like hyggelig dag i dag a !!Bless u subbymorten !! In the right time at the right placeeller omvendtGud synkroniserer seg selvHa en like HYLANDES bra kveld i kveld ogsåRach

Kommentér!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s