7 kommentarer på “Fedon go home

  1. ække misjonærbarn-greia da, din dusste-dusst !! herremin, as. leeer…Jeg har da hatt min tid jeg og, er du gal.men det er det at jeg har sett bare NOK av alkohol og slike «hyggelige saker», som jeg vet det heter. Nei du, misjonærbarn, de skal du ikke stole blindt på. Afrika er billig på alkohol og alt annet. Så det ! Men ! Kjempe kos å treffe deg, as. Syns i sannhet det. Du er som jeg trodde, du er «i» det du gjør og tenker. Skallen din jobber konstant, mann !! leeer….Du lever i nåden, du. Har virkelig catcha nåden, og det er helt enestående å se. og HER kan vi godt snakke om misjonærbarn greier, ja. Ligger latent det der ! MÅTER !! men ikke alkohol. Alhol-avholds-prinsippet er pga mitt føre-detta-liv, som det heter seg på svenska !! Jeg er skilt, vet du. klem, as ! Vi må ses igjen snart. Rachel

  2. bare så du får denne kommentaren med deg, så skriver jeg den her, og ikke under der den egentlig skulle vært. «I skyggene bor Jesus» var utrolig digg å lese.. Tusen takk!

  3. Og nå syns vi at det må skje noe mer her, sant Anne ??! Det er liksom begrenset hvor mange dager vi gidder se Fedon og gaffel-hjertet hans, liksom-.Skjerp an funky. Vi venter ! hihi. Rachel

Kommentér!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s