10 kommentarer på “Freakshow i Andebu

  1. Ja, du er god, funky. Vi kjenner jo at du har et ekte hjerte for det du driver med, at du har blitt skikkelig gla i disse menneskene på jobben din. Du «ser» folk, du ! Rach

  2. Ja, det er innmari godt å bli sett. I agreee. men jeg vet også at det er veldig mange som ser deg funky, men ikke alle er like mye ute med kjeften sin som jeg. DET er en sannhet. For det vet jeg, serrø !! hehe.Ikke alle tar sjangsen på å bli driti ut på den måten jeg risker, med å erkjenne min trofasthet til din blogg, og dine digge tanker dag etter dag ! Så det ! men tro meg… vi er flere enn du tror ! Klem. Rachel

  3. Bottom Buzzer said… Det du skrev var forresten utrolig bra. Fett å jobbe der Jesus vanker.———————————–…eller å vanke der Jesus jobber…

  4. funky_uncle said… Du har ingenting du skulle ha sagt…men du kan godt si fra om du finner en måte å blokke spam på.._____________________________Hvis du går inn på settings og velger fanen comments, så kan du krysse av for «yes» bak teksten «Show word verification for comments?»Da må folk som som kommenterer skrive inn noen bokstaver fra et bilde. Det skal hindre automatisk utsendt spam.Rock

Kommentér!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s