10 kommentarer på “Hundehimmelen

  1. Sørgelig trist, når man «føler så sterkt som du».Funky, as !Du er «live». Vet lissom ikke og jeg skal «smile eller sørge». Du er iallefall en perle. Du og buzzern er noen goinger, as. Masse godt-godt å masse klokt-klokt å dele. Gleder meg til å treffe dere igjen. Lykke til med tristhet da, funky.KLEM, MANN ! (Bergen vet du..gå-mann og masse sånn manne-greier.)(Jeg tror forøvrig høna kom ført, akkurat som at svagerskapet ikke kom først, men mor. Måtte si det, bare..leeer…) Rachel

  2. det var innmari kjiipt… Teinen.. Eg skal finne fram bildene eg har av ho på pc-en, men er redd for at det er kun goos. men dei er jo fine dei og.. :’)uff. eg føler med deg. det var utrulig trist…! geta

  3. Huff!Kondolere!Kvi er det enklare seia kondolere når nokon har mist ein hund eller ei rotte, enn når dei har mist menneske dei er glade i? Og kvi seier me «kondolere»? Kvi seier me ikkje: «Eg tykkjer inderleg synd i deg og skal prøve hjelpe deg gjennom sorgi som best eg kan. Om du let meg.»?Det er vel for seint å lesa «Dei må ikkje skyta Garm» no. http://www.google.com/url?sa=t&ct=res&cd=7&url=http%3A//nn.wikipedia.org/wiki/Ingvar_Moe&ei=yl8hQ6SFAsqSiALU8qSFAwPå http://olaug.skoddeheimen.no/arkiv/000529.html skriv forresten signaturen Arnold: -«Please! Don’t shoot Garm! He’s innocent!»-«dat vockin’ dagh has biin pissing on mai flauers! hiis a vockin’ commi gei bastart!»-«No! Please, mr Schwarzenegger!»-«Vock jo ashol!»BOOM! BOOM! BOOM! BOOM!-«Oh my God, Garm, noooooooo!»BOOM! BOOM! BOOM! BOOM!-«Hasta la vista, gay commi bastart!»-«But, mr. Schwarzenegger, I loved him! He was MY dog! Boo-hoo!»-«Dat’s mr. GOVENÖRR Schwarzenegger to jo, bitch! Vock jo!»BOOM! BOOM! BOOM! BOOM!osb.Les: http://www-bib.hive.no/tekster/ekstern/sogor/berre.htmlSitat:—BERRE EIN HUND av Per Sivle I (Byrjingi:)Han Hall var ikkje anna han stakar, han var berre ein hund. Men um han no og berre var ein hund, so var han daa kor som, er ein framifraa hund; han var framifraa baade stor og klok, og livde dertil sitt hundeliv so framifraa utbytt av lagnaden millom lukka og ulukka, at livssoga hans, vissa for meg, eig fullt so vel krav paa aa minnast som mangt eit mannsliv.(—)(Slutten:) ”Haa haa !” ropa han, ”er det du, din rakkar! ja, bia no so skal du faa varme maten din, skal du!” So inn med byrsa; og so small det. Daa dei let upp døri laag han Hall daud paa golvet innanfyre. Eg kasta meg ned yver honom reint som ifraa meg. Eg gret, stridgret, hikkegret so eg plent heldt paa missa anden. Han Salamon stod atved og flirde og log. Men han far kom burt og lyfte meg – slett ikkje hardt – upp etter trøyekragen. ”Bed Gud varna deg, og bruk vitet ditt!” sa han mykje mildare enn han var van, liksom halvt baade undren og ottefull; ”for du veit daa det, det er berre ein hund!»Men for all del, les heile!Og lukke til med sorgprosessen. Funky Tiny var ei likandes bikkje alle som vart kjende med henne laut like! Når du vert stor og bur på eit småbruk ein stad, kan du skaffe deg att ei lita Tiny. Enn so lenge kan du koma og klappe på Vilde…

  4. Forfatter ! Det er greien. Skjekk deg sjøl på bilde a !Du HETER jo bare forfatter egentlig ! SÅ ! Det er jo bare å samle bloggen, så er du alt i gang. Yess. Og vurder det med å klappe på vilde, as. Yess. Klem. Rachel

  5. Jepp, Herren taler gjennom esler og hunder, og noen ganger også gjennom mennesker. Tiny er nok lykkelig med herlighetslegemet og flyr antagelig bare rundt og eter og driter og koser seg, akkurat som tannfeen i reklamen på TV2.

  6. åssen går det i sorgi, funky ?! Ville ikke PLAGE deg med mas om nye inlegg. Helt til nå. Men nå er det nok, sorg, as !! Leer. SKJER A ?? Går det bra ???? klem. Rachel

  7. «Funky-beybe»En strofe fra en sang, jeg er kronisk med texster som bare «Kommer»Funky-beybe»…as. den var litt funky og, den sangen.Yess.Står til da ? Kommer det noen utfordrende tanker snart ? Som gjør at vi nikker gjenkjennende på hue, og rødmer over at «andre mennesker også vet om dette…»yess ? El ? Fansen venter, funky beybe !! men vi er tåmodige !! Jo. det er vi. MEN grensen til fistel er her snart. AS !! KLEM !! Rachel

  8. vakkert og trist på en gang, det er så trist at et hundeliv er så mye kortere enn menneskenes, minner meg om noe jeg selv skrev da hunden min døde, skal se om jeg kan lete det fram for deg.

Kommentér!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s