8 kommentarer på “Selvplaging og lobotomerte hjerter

  1. Smask as. Ja. emnet er verdt å tenke på og tenke på ennå litt til. Det er så stort funky»Gud sin nåde den strekker seg til fler enn jeg vil». sitat meg selv. Vi må ta en kanne kaffe en dag as, så skal du få plappre, du ! Helt fritt, uten klokke. Og mitt åpne hjerte skal lytte !! Og lytte ennå litt til. Ikke fordi du er mann, og jeg kvinneMen fordi du har en «gave» i den smarte skallen din, og slipper Herren inni slike skaller, er det ikke måte på hva munnen på samme legeme kan lire utav seg. Yess. Rachel

  2. Du skriver mye bra, og én ting kan jeg si meg veldig enig i; når vi virkelig har tatt i mot nåden, da møter vi livet på en helt ny måte.Jeg har todd på Jesus hele livet, men egentlig er det først de siste to årene jeg virkelig har tatt i mot nåden. Å det er en merkbar forskjell ja. Jeg møter meg selv og andre med nye øyne. Vet både jeg og andre er helt avhengi av nåden. Det var jo nettopp derfor Jesus ga oss den. Det kan hende at noen bruker den som hvilepute, men som du sier, så tror jeg også det er fler som ikke tør å gripe den helt. Vi må liksom fortjene den – men det ville jo ikke hett nåde da!Den beste beskrivelsen jeg har hørt om nåde, var på Tores bibelundervisning.com; – mens loven sier «du kan like gått gi opp. Det er jo helt håpløst.» Så sier nåden «jeg tilgir deg. Prøv igjen, for min nåde er nok for deg» Så det handler ikke om å leve på nåden, men å leve i nåden. (guri, den var dyp.(ler))

  3. «Døra er åpen, men vi sitter inne. Vi leser teologi i stedet for å kommunisere med Gud. Vi sier vi er Guds barn, men vi aner ikke hvem Pappa egentlig er.» Det er så sant!!

  4. Leste stykket der du skriver at det ikke finnes noen gode kristne.Befriende, selv Jesus sa: Det finnes bare en som er god.Etter min personlige mening finnes det også bare tre store menn i Guds rike, Faderen, Sønnen og Ånden.Prøver å fylle ut under, men vet ikke hva web page er.Gammel gubbe og nye deler til harddisken mellom øra er ikke å få i by`n, gått ut på dato.

  5. menneskehva ønsker du for dine barn?at de skal være lydige holde alle reglene du gir demog slite med dårlig samvittighetnår de ikke strekker tilat de skal gjøre som du har sagtfordi de frykter degfrykter konsekvensenefrykter at du vil ta bortkjærligheten dinforlate dem uten mor eller fareller er ditt høyeste ønskeat de av hengivenhetskal kaste seg om halsen dinkrype opp i fanget dittfordi det er godt å være derfordi de vetat de er elsket

Kommentér!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s