6 kommentarer på “Igjen

  1. SantHan står alltid for døren og bankerIblandt koster det mer enn andre å slippe Han inn i rommetvil lissom ikke ha det Han vil giVil men vil ikkeTør ikkeMen Han vet vel alltid en bedre veienn vår surrete Rachel

  2. Han har latt deg se det enkle. Det skal være enkelt, og det er enkelt. Han vil gi oss alle fred. En fred som overgår all forstand og som det er umulig å forklare for noen. Det må bare oppleves. Vi er barna hans. Vil fedre (og mødre) at barna skal gå rundt med dårlig samvittighet og gjøre alt de kan for å blidgjøre foreldrene sine…? Jeg er mor selv. Og det jeg ønsker for barna mine er at de skal vite at de er elsket.

  3. Hei!Jeg kjenner deg ikke og heller ikke fortiden din som du strever med. MEN Jesus kjenner den, ikke bare det, han har også satt en strek over den og glemt den da han døde på korset. Du har en framtid sammen med Ham som elsker deg med en uendelig kjærlighet. En framtid her på jorden og i evigheten sammen med Ham.Du har lov å glede deg over livet og muligheten han har gitt deg til å glemme det gamle. Du har fått en ny start sammen med Jesus.Han vil gå sammen med deg gjennom alt!! Gud elsker deg akkurat sånn som du er.Han har ikke lovet at alle dager skal være lette, men han har lovet å gå sammen med deg både i gode og vonde dager!Og EN dag skal han tørke alle tårene dine og du skal få møte Jesus! Hurra!

Kommentér!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s