7 kommentarer på “Vinter i Eden

  1. Sender over litt sevje og omtanke til deg..Til og med en trøsteklem.. En god en..Kunne virkelig ønske jeg kunne ta bort alt det vonde for deg!Har ingenting smart å si, men ville bare si noe allikevel. Var vondt å lese, sterkt å lese.Sender deg enda en klem jeg.. Bare fordi..

  2. Du klarer igjen å bruke gamle metaforer på nye og talende måter. Dette er noe jeg vet å sette pris på, og jeg håper du klarer å mønstre litt sevje igjen etterhvert. Selv har jeg alltid likt høsten for da er ikke trærne lenger så konforme, og grønnfargen mister sin dominans. Det blir det liksom lettere å vise sin egen annerledeshet i høstmørket, enn i sommerens lyse og lange netter hvor alt blir synlig for alleNei takke meg til høstens variasjoner og mørke, så vi alle kan blotte vår sårhet i skyggene.Jeg vet det kan være vanskelig å tro når greinen er kald og tørr, men om en stund kan det dukke opp nye knopper som igjen bli til nye blomster og som igjen blir til nye epler som kanskje faller akkurat langt nok fra stammen til å mette en som er sulten? Ikke vet jeg, men jeg håper inderlig at du i din lengsel etter sevje kommer deg langt inn i stammen der hvor alle oss lengtende sjeler blir tatt vel i mot. Jeg vet at det finnes en plass til deg der, og håper du klarer å finne veien inn etterhvert.Gleder meg til å møte deg igjen, så skal vi ta en sevjeskål på min regning.

  3. Jeg sier det igjen jeg (klipp og lim): Du er knakende god til å skrive! Og slikt sier jeg ikke til alle og enhver, i alle fall ikke så frekvent som til deg.Jeg er egentlig litt målløs. Og da har det en tendens til å komme gjentakelser og klisjeer.Jeg kan i alle fall gå med et stille, men brennende håp om at du en dag gir ut en bok eller femti. Da vil jeg være den første i bokhandelen.Takk for at du gir meg slik glede over det skrevne ord!(MYE) heller dine ord enn Bibelens, hehe:)SKRIV I VEI!-Laura

Kommentér!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s