9 kommentarer på “Hangman

  1. «han sier ingentingog tier aldri stille»…Det hørtes ut som någen eg kjenne!?Kanskje d vameg sjøl?Kanskje d vaet aent menneskesomtenkesnakkeSERlikt sommeg..?Kem vett?Kanskje d e fleire folki denne verden som tenkesåntsomdette?Konge.. Even if it`s «just a poem», it speaks to people`s minds, hearts and souls. Read, write and learn. Nydeligt..Forresten.. Eg hb du spæle møøøje gitar….

  2. Jeg vet ikke om noen andre som tenker akkurat som deg, men generelt er nok mennesker ganske like. Selv om alle tror de er unike.Spiller fortsatt av og til og er mitt eget publikum. Får stående applaus hver gang. I går skrev jeg til og med autograf til meg selv.

  3. Hei Funky!Det er godt å se at det ikke bare er jeg som husker og savner Jonny. Takker for diktet selv om det gjorde vondt å lese.Takk!

  4. Tilbaketråkk: Hangman II | funky uncle

Kommentér!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s