8 kommentarer på “ei var forteljing om tapt kjærleik

  1. Amen, Annie!Det var det, ja.. Å misforstå et dikt. Er det mulig’a? Kanskje ikke, men kanskje, men kanskje ikke, men kanskje..men du vet vel kanskje aldri..Skal prøve å få noen til å ringe, ja! Det hadde vært no’.. Kanskje jeg faktisk husker det også, siden jeg har glemt 9 av 10 andre ting jeg skulle gjøre denne uka. Blir godt å bli ferdig med konserten, men gleder meg PSYKA MYE til å spille, men blir godt å bli ferdig for huet mitt er så fullt av musikk og ord og «organisering» og «planlegging» og det er ikke MÅTE PÅ hvor fjern og nær det går an å være på èn og samme gang, ja..!?Takk GUD for alfabetet!!!!!Dette var forresten et drrrriiiitkult dikt.. oh yeah.. tok et DØDSkult bilde idag som du KASNSKJE får på mobilen din om litt…. ja, ny mobil, ja.. alltid noe nytt å sette seg inn i.. snøft.. Hehehahehade’a! gå å legg deg, Silje..PS2: ja, FOR NOEN MERRRRRKELLLLIIIGE folk som leser bloggen din.. hælljeminhadd alsa.. ær de muuli?..Silje..legg deg…NÅ…

Kommentér!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s