8 kommentarer på “Døde mennesker del 2

  1. Vi har kontakter høyt oppe i systemet…Nei, egentlig er det ganske lett, men det funker ikke alltid om du ikke bruker Internet Explorer. Dessverre, siden det er den aller aller dårligste nettleseren i hele vide verden.Bruk Opera eller Firefox til å skrive, og IE til å legge til bilder, så ordner det seg nok skal du se.

  2. Du har sett at eg snoka på bloggen din på ein eller annen måte, du. Men eg synest du skriver veldig bra! Og takk for komplimentet. I søkk og kav, som mor ville sagt.

  3. Jeg tror de døde ler av oss.Ikke en sånn hånlig latter, men som en bestefars godmodige humring – med et aldri så lite drag av sørgmodig medfølelse.Tenk å gå gjennom det livet man har fått tildelt – men aldri være helt tilstede. Tenk å gå gjennom livet og ustanselig korrekturlese seg selv, aldri la seg selv i fred, aldri føle seg bra nok.Tenk å mure seg inne, i sinnet eller bak stengte dører, og likegyldig se at livet går forbi.Tenk å ville dø….Og så,først på dødsleiet, innser vi (kanskje) at nå har faktisk toget gått. Nå slukkes lysene, dørene stenges.Jo, de døde humrer nok godt i skjegget – med en tåre i øyekroken.-Laura

  4. Oi, det stemmer; kristne har jo troen på Paradis også. Hmmm…Da lurer jeg på: Betyr det at dere kan tillate dere å tenke at «det er egentlig ikke så nøye om jeg ikke har det så bra i dette livet, for livet ETTER døden er uansett vidunderlig» ? Kan dette føre til en passivisering av deres kraft og evne til å gjøre det jordiske livet best mulig? Er det lettere for dere å godta en lavere livskvalitet – og la være å gjøre så mye med det – for, after all, Gud venter med dekket bord og all herlighet på enden av veien?Jeg bare spør (som vanlig:)!-Laura

  5. Laura. Ikke alle kristne er dauinger. Men det visste du vel sikkert. Mange av dem er jo sprudlende levende.Du vet jo, 5 jomfruers lys er slokt mens 5 jomfruer har olje i lampen, når Jesus kommer tilbake.Du kan si det slik. Den som ikke tror, har ikke noe valg. Men den som tror har et valg.

  6. hihiBegynner kjenne igjen de forskjellige skrivemåtene og tankemåteneSkjønte det var deg, Laura !!KultGod jul på degBra tråd funkeysom alltidRachelGod jul a

Kommentér!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s