8 kommentarer på “Nye eventyr, og hvorfor jeg ikke har tatt ut søpla

  1. Ettersom eg no sit i Svearike og har ein svigerfar som er rett ut sagt tankspridd, som det heiter her i aust, har eg hatt den glede å finne på nattbordet honoms ei bok som heiter «Handbok för tankspridda». Fantastisk lesning for oss som støtt har fått vita at me ikkje strekk til av di me gløymer eitkvart stundom.Stikk innom Tankspriddas RiksförbundVemod står for fall!

  2. Kjøp større søppelbøtte, så slipper du å gå ut med søppelet så ofte. Hurra for Sogn og en fin dialekt. God jul, tenker jeg høyt, og fortsetter jakten på julestemninga.

  3. Jeg må si det likevel: Kjenner meg igjen i det du skriver. Ikke det med den lokale puben, men i det andre. Dette med ærlighet. Å bare si det som ligger en på hjerte.

Kommentér!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s