23 kommentarer på “Sjarmørskolen

  1. Ha Ha Hahehe, om du ikkje får plass kan du sikkert få vere værgutt (om ikkje dei som er der allerede har fullført sjamørskulen).Walther; du glir nok rett inn som værgutt.this made my day.

  2. hei, koselig du stakk innom bloggen min. jeg synes ikke du skulle avslå tilbudet til tvnorge så lett. (ikke at jeg tror du trenger sjarmørskole). tenk, for en mulighet til å bedrive fatal humor i beste sendetid! bare tenk.. sydentur med se & hør, og alle de morsomme og interessante menneskene du møter… hvorfor finnes det ikke sånt for jenter…? bare frøken norge lissom.. jeg protesterer!

  3. Ååå! kom aaan, Morten!!! Dæ hadde våre DØDSKULT!?! Æg bare MAINE dæ!! Åsså kan æg LÆ så HØGT at ÆG sedde COLAEN fast INNI halsen, å PEKA på SKJERMEN å SKRIIIGA:»ÆG KJENNE HAAAAN!!!!!!!! AAA HAHAH AHA HA HA HAAAA!!!!!!!!!!!!!!!»PLIIIIIIIIIIIIIIIS!?!??!?!Hilsen jente21/14/du kan vella.(PS, til dere som ser på mine comments: Nei, jeg er ikke schizo bare fordi det virker sånn. Men jeg kjenner på en måte noen som er det.)

  4. Stilig. Morsomt gjort David! Topp svar Morten! Sjarmør er du så absolutt!!!! Men, jeg er litt enig med deg likevel. Bruk sjarmen din på no helt annet enn.

Kommentér!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s