20 kommentarer på “Til opplysning

  1. wow !! Piska megHadde aldri trodd jeg skulle se dette på DIN blogg !! SALEM MENIGHET !! Leeer shit asGud er sannelig god !! Du kommer til å bli AKTIV i menighet min venn, en skikkelig gla-kristen pjokkSann mine ord ! Gud er mer enn godHan er kul !!

  2. Da kommer jeg. Hvis det ikke blir satt opp en egen visning her på Melhus (2 mil sør for Trondheim). I kinosalen eller noe. Kunne funka det tror jeg. Bor masse folk her.

  3. Kaffebaren på Bryne.. Nr te sjefen (Anneli) e 93026660.Du kan jo evt si at Silje Frøystad går god for det. Hu veit at jeg er en fanatisk og gal kristen tjej. Men hun liker stemmen min, så.. Og de har GOD alt slags-kaffe.. MmmMMM!!Ja, og så er hun svensk, ja.. Ikke at det hadde noe å si..

  4. En roadie er en som reiser rundt med f.eks musikere og hjelper til med å hale å bære utstyr etc. For min del vil det sannsynligvis innebære å hente en kaffe til David når han holder på å sovne, spandere en burger når han er blakk, passe på at han ikke kjører på rødt, og diskutere med bottom_buzzer hvor lenge det er mulig å overleve på kun øl og bananer.

  5. Funky, fett å få med deg som roadie. Forhåpentligvis blir det jeg som endelig kan spandere burger denne gangen…:)RÅKKENRÅLL!PS! Mormons bok er virkelig kjedelig. Men jeg kan jo gi deg et 5 minutters sammendrag en gang og prøve å gjøre det spennende.

Kommentér!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s