23 kommentarer på “Morten og den usynlige komitéen

  1. Helt fantastisk godt å leseJeg kan ikke se noe annet , enn at det Gud sier, «Du skal bli en meget fri mann»; nettop det skjerFordi Han sier det, fordi Han vil det slikSe ett år tilbake i tid… eller et halvt ….WOW !! Hva Gud gjøøør !! På kort tid, ikke korte erfaringer, eller korte snutterfordi det er en lang vei «å komme hit», nettop i erfaringer og hendelserDet er så braaa Og jeg skal erkjenne at jeg gråter akkurat nåEr så glad for det som skjer med deg, min venn. «Jeg gjør alle ting nye», sier Han Fantastisk.

  2. Jeg ser Jesus i deg, og det er derfor jeg er så glad i degDu er for meg et bilde på hva Jesus kan gjøre i et menneske, Det Han sier, det skjerSe Gud in moove, på et visUtrolig deiligEr det da rart at jeg er glad i deg ?! Og at andre folk er like glad i deg som jeg Vi som leter etter det samme, eller søker det sammeVi ser Jesus i hverandre, og på den måten elsker vi hverandreSånn tror jeg det er EKTE KJÆRLIGHET

  3. ÆRLIGHEEET. I love it. Man kan – i motsetning til veldig mange andre- stole på svaret som kommer når man spør: hey åssen går det. Hadde hele verden vært 100% ærlige om seg selv, og ikke putta masse rosa spåkuler på sjelen, så ville vi for det første hatt mange som ikke ville turt å gå ut, men samtidig en verden av vinnere uansett hvor bad situasjonen er. Kult bilde!

  4. Vi må sikkert henge opp litt hvitløk for å holde unna de katolsk-lutherske syvendedagsadventistiske trosbevegerne som skjønner at vi er samboere og tror vi er homser…

  5. Tviler på at jeg klarer å fylle en hel bok med intelligens.Kanskje jeg kan gi ut andaktsbok for agnostikere? Takk, uansett. På den lyse siden får du jo lese alt dette helt gratis.

  6. Så sant Morten, livet byr på stadig nye utfordringar og nye problem.Kanskje du har opplevd vel mykje av begge deler.Men så kjem du og ut med større livsvisdom og meir styrke enn mange andre.Og det igjen blir andre til hjelp. Vi lever så sanneleg ikkje berre for oss sjølve.Og no gleder eg meg til at Morten får ein ny vår i sitt liv.Fortsatt er det same ønske frå mamma Gud velsigne gutten min

  7. Jeg tviler ikke på at du hadde klart det, men det er jo ikke sikkert at du skal gjøre det likevel. Tror du betyr mye for mange, Morten. Liker det du skrev om hjemmelagde pannekaker. Skal få venninna mi til å stikke innom og lese, hvis hun ikke allerede har gjort det da :)

  8. HeiFlott å lese glad på dine vegne. Ha en flott dag. Gud velsigne deg!Hvitløk ja….godt det, men ikke god lukt dersom en ikke har spist det selv. Så hva med å spise det hele tiden? leeeer :)

  9. Up and down. Men det går opp til slutt alikevel. Du broder, ta en dag å skriv masse positivt om katolsk-lutherske syvendedagsadventistiske trosbevegerne. De er veldig bra skjønner u.

  10. Mye bra og lese i bloggen din broder, jeg håper du ellers har det bare bra! alt er bra her hos meg, driver for tiden og maler stuen min skal si deg jeg er flink!! Bortsett fra det så driver jeg og sammler inn en del besviser, går mye tid med til mailer og slikt. Men nå har jeg skaffet 3 mennesker som vil være med og vitte i retten. Så nå regner jeg med advokaten min sender ut begjæring om søksmål snart. I første omgang 1 til Bergen og 1 indre østfold. Hmm? du aner ikke hvor glad jeg skal være når jeg endelig han reise helt opp, reise meg å si nå har jeg besvist min uskyld. hmm tenk om vi mennesker var litt mer lik Jesu. Ta utrolig godt vare på deg selv.

Kommentér!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s