9 kommentarer på “I skyggene bor Jesus

  1. Det er når man gjør «drittjobbene» som ingen takker oss for, eller i det hele tatt ser, at det å gjøre det «som for Herren» får en litt mer konkret mening. Jesus bor sannelig på badet – bra sagt.

  2. ..og nå sliter jeg med det faktum at jeg kommenterer LITT VEL ofte. Men du …. jeg må jo bare.Gud blesser tankene dine.Det fine, er at du så «oppriktig slik» for real.Og da vet du, når det er ekte, da er det ekte, da !! Igjen tenker jeg..Det som fødes av Gud, det varer evig.Bless u, «broder» ! Du er en fin kar, syns jeg. Rachel

  3. Det er alltid godt å lese og kjenne seg att. At nokon andre set ord på mine tankar.. Eg kjenner att den kjensla/faktum at Jesus er å finne i mørke. Det er nok derfor eg og trivast så godt der mørke er så veldig mørkt. For der er lyset synleg, da må eg ikkje leite eller tippe om det er lys der eg er, dvs om eg skulle bli usikker på om Lyset er i meg. Den tvilen forsvinn i mørke. No må eg jobbe litt.

  4. Det er så utrolig inspirerende å lese det du skriver. Jeg sliteer selv masse med å dømme mennesker, og jeg beundrer den ydmykheten å kjærligheten for andre mennesker det virker som om du har, utrolig mye! Hvordan får du det til? Med å først tilgi deg selv…hmm…får prøve på det da Kom forresten innom bloggen din etter å lest en kommentar på Kristine sin side, og må bare si at du har noen utrolige tanker! Interessant for meg å se ting fra litt andre sider, i og med at jeg selv er en typisk lys gladjente :P Glad Jesus bor i meg også.

  5. Erkjenner.Har lest dette på nytt !! Fantastisk godt. Hoppe ned fra sin store hest. Og være der Jesus er. Herlig.Igjen og igjen. Du skulle hatt et sånt live-Jesus-show, du !! Du hadde nok fått solgt unna biletter på lik linje som siste star wars, tror jeg.Jeg hadde gladelig overnattet i sovepose for å få den beste plassen.Bra tanker. Based on pure fact. Nåden lever !! Rachel.

  6. Hvem er du?I skyggen av korset. Det er i skyggen av Jesus. Er det hvile der, eller er det å gjemme seg i skyggen av korset en flukt fra virkeligheten? Tar man med seg sitt eget liv til Jesus, eller gjemmer vi oss «bare i skyggen av ham» fordi vi ikke tør nærme oss? Hvis Jesus er der vi er.. og vi bor i skyggene.. Ja, da bor jo Jesus i skyggene!Men hvem er du..? Jeg spør like mye av nysgjerrighet som.. nei, mest av nysgjerrighet. Og for å si at det er godt å se at det er noen andre enn meg som tiltrekkes av det mørke, dystre i livet uten å nødvendigvis være pessimistisk anlagt av den grunn..!Det er ganske rart å tilgi et menneske en har båret en stor, svart slimklump av følelser for i hele sitt halvvoksne liv (jeg er 21 år), men igår slo jeg til.. eller NÅDEN slo til.. Det er ikke for ingenting det står «forlat oss vår skyld SOM vi òg forlater våre skyldnere»..Leser «Nådens gåte», og det er vel alltid det man kommer tilbake til – at nåden er og blir en gåte.Vel.. Det var meg, det..(PS:syns du er rrriiiimelig flink til å uttrykke deg, jeg..! so there..)

  7. Jeg «oppdaget» en dag her nå, at jeg hadde tilgitt.Det var en kar, en internatfar jeg hadde en gang. Han var aldri «slem», men jeg var såpass «Liten», og han såpass lite smart med snakketøyet sitt, og måten å oppføre seg på, at vi var nok flere som var redd pisseredd den mannen. En dag nå, fortalte muttern at denne kødden av en stakkar har passert 70 Oy, tenkte jeg. Han er jo hønn-gammal, skrotten.Håper livet har treated han pent.Så ! No hard feelings at all, og dette hadde jeg aldri tenkt i fjor foreks. Jeg tror en «helbredelse» eller en tilgivelse er sammensatt. Æsj, vårt sjelsliv er så rart-Dette var en soleklar dritt-jobb, glad jeg ikke har den. well done, Christ !! Rach(se så flink og åpen jeg, funky ! leeer… )

Kommentér!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s