5 kommentarer på “Åpent brev til Oslo Sporveier

  1. You are fckng sick man. Jeg tror vi må ta noen lange seriøse samtaler når du er tilbake fra turen. I mellomtiden holder du deg unna Sporveiens automater. Og hvor ble sister av? akk

  2. Leer..krysningen av spilleautomat og minibank…Jaja ! Hva skal man ikke opppleve, sier no jeg. (initialene mine må bare bli mindre og mindre, syns jeg .. eller kunne noen komme i skade for å oppdage at jeg er en skikkelig Funky-fan. )R…

  3. Helt til fredag ? Ja, er det ikke muligheter for deg å skrive fra turen din, da ? Dette er litt for ille.Hjelp ?? Vi venter hjerne-døde på at the Brain skal komme heim att, og servere oss sannheter, som vi liker, men ikke liker likevel. Ja, du vet…Argh.For en skjebne. What a curse… Men aaa !! Catch a hug. Rachel

Kommentér!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s