4 kommentarer på “En dag i skogen

  1. «skrubbe deg med sand..»okkkaaaai as ! Vurdert bok, funky ? Å skrive en, altså ?! I think u should !! By the milky-way..din blogg funky, Jan`s og Madeleine`s, er helt drit-deilige as !! Så live skrevet, alle på 3 forskjellige måter, som man bare må lese gang på gang, og til noens forargelse…kommentere gang på gang også. hihi, men yess as ! God dammit ! I sannhet en køøørs, men en kørs jeg gjerne vil beholde ?! For jeg vet at jeg har mange med meg når jeg sier at we love ya guys !! Synd det bare er meg som er ute med kjeften/tastene dag etter dag ! hvorfor kan ikke vi vise at vi tykker om hverandre, lissom ? Si høyt at vi liker det de andre gjør ??nei, det skal ikke sies, vet du … og IALLEFALL ikke mer enn en stille gang, helst så stille at det er anonymt, og ingen HØRER DET… Dette er for meg en stor fråga, helt gresk. Samfunnet er så rart-Man skal være så «forsiktige» med å dele ut komplimanger til folk. Ekke det raaart ?! Istedet for at innstillingen er å finne frem det beste i den andre hvem enn det er, og oppskatte det ! Yess as !! tror at andre lender er flinkere med å være slik, i Kenya iallefall. Herlig vet du ! Der er det gull, de verdsetter hverandre, og viser det høyt og tydelig !! En helt annen «atmosfære» blandt folka også ! LIKER DET !!! Miss miss miss !! Snakke sant, folka. Skryte av hverandre, folkaRose hverandre, folka ! Istedet skal man slenge med kjeften, sende slemme mails, men komme med et UNNSKYLD av og tilargh, as ! Hva eeer det med o.nordmann ? nei, jeg sier det like grett Jeg digger dere, blogge-menneskene !! Elsker dere, rett og slett !! Yess as – KLEM !! RACHEL !

Kommentér!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s