28 kommentarer på “Barnesang

 1. Det bildet av barnet og gribben er så vondt å se. Kjenner du historien bak? Fotografen som tok bildet satt å ventet på at gribben skulle spre vingene, slik at han ville få det perfekte bildet. Han klarte ikke å leve med den dårlige samvittigheten han fikk etterpå. Føler meg helt maktesløs når jeg tenker på alt det vonde i verden. Men vi kan ikke redde alle. Kan bare gjøre det som vi kjenner i vårt eget hjerte.

 2. Det er tydelig at sommerfuglen din har meldt sin tilstedeværelse, siden du formidler en vakker tro midt i all det hjerteskjærende.En fast, anonym leser

 3. Ja, sommerfuglen er her og sitter ganske stille. Jeg legger forresten merke til at kjærligheten kom tilbake før troen.Grete,det er en ære å inspirere deg.Ser at den nye blogen heter «Det blå rommet», og det er en klassisk stiloppgave på ungdomsskolen og gymnaset – man skal skrive noe med akkurat den tittelen.

 4. oj – kjente klump i halsen ja.»Jesus gråt» leste jeg et sted. Må i alle fall passe her!Så bra tankevekker dette var. Veldig.

 5. Dei på bilda har ingen ting å takke for.Er det vår skuld? Er redd for at svaret er ja.Men vi som verkeleg har noko å takke for, Gjer vi det?Dei fleste av oss kan nok sei Kjære Gud eg har det godt Takk for alt som eg har fått osv.Men etter bibelens ord kan vi bli stilt til ansvar for korleis vi takla medmenneskes nød.Det er det store alvor for kvar ein av oss.

 6. Ser at eg hadde måtte satt inn heilt andre bilder.Boller, brus, bursdagsselskab, sydenferier… Kvittering fra de kulata skonå… Off.Håbe eg på ein eller aen måde kan bruga live mitt på å forandra d verkelige verdensbilde…

 7. Alle har en «bunn» Da er det slik for dem, som bildene beskriverÅssen man har det innad, er sjelden det fok ser utadEnsomhet og isolasjon foreks, kan knuse et menneske, det kan bli så svart at bunnen kan ikke bli dypereMen andre kan si «skjerp deg» !! Uvitenhet Jesus selv var i Getsemane-hagenGuds sønnhimmelen ventetMen Han hadde sin optimale BUNN !!! Han svettet blodredsel og angst var over Ham»Ingen kunne si skjerp deg ! Det går jo bra»Ikke engang Gud, som visste utgangenHa fikk kraft til å stå der, gjennomføreDet jeg sier….livet er så stortAllsidigDet har mange terskler av smerteMen bunn er bunn. Noen tar sitt eget liv, der deres BUNN er nådd, mens andre ser ikke terskelenDe ser sin egen helhet Andre holder ut det tilsynelatende kollosaleDer nøden er stor, er nåden størreDenne ungen med den gribben ….Jeg vil gjerne tro at denne ungen kjente Jesus ved sin side, engle-trøstAnnet kan jeg faktisk ikke klare å tro

 8. Der nøden er stor, er nåden større..Så sant i disse ord. Hva betyr de? Så mange ganger har jeg takka Gud for nåden, og at Han bærer meg gjennom nøden. Veit vi egentlig hva nød er? Finnes det en fellesbetegnelse på ordet «nød»? Det finnes sikkert en definisjon av ordet, slik som det finnes en ordboklig definisjon på «Guds rike». Kanskje «nød» er litt som «Guds rike»;»Lite, men samtidig veldig stort. Det begynner i det lille, og til slutt gjennomsyrer det alt.»Sei d du..(Journey: Han har ikke «BARE» 19årige Rogis-fans. Han har PIGEDE så græa mange fleire…..!)Dritbra, Morten. Fy søren..PS: I’m ba-ack..:)

 9. Ja, mange vet hva nød er, selv her i Norge Man må ikke komme fra Vietnam eller katastrofeomr¨der for å kjenne nødMen «bortskjemmte kristne ungdommer» burde kanskje ta seg en kikk i speilet, jeg kan samstemme der, ja !! HeheDer nøden er stor, er nåden størreBetyr at man opplever xtra styrke, eller sterke opplevelser med Gud, for på klare det man står iDerfor det «skjer så mye» på «utagerende steder», det er akkurat som Jesus må kompangsere, for at vi skal klare gjennomgå det vi står iHar opplevd dette mye selv

 10. Someones:God regel: Om ein skal kommentere ein kommentar (som i verkelege debattar er strengt forbode), er det lurt å gjera det under respektive innlegg.Sjå difor Alle leter etter hverandre.

 11. Som jeg nevnte i «sol inne» sskriver jeg det igjen… I «Himmelske Samtaler»-boka sier gud (hvis den er sann, noe jeg tror den er) at han skapte OSS-verden for kunne ERFARE SEG SELV GJENNOM OSS. Der ble jeg skikkelig skuffa egentlig. Mange lider unøvendig!!! :(

Kommentér!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s