69 kommentarer på “

 1. Og Elisabeth var en veeeldig fin jente! ER så glad på deres vegne atte. vi får ta den middagen i påsken synes jeg. Takk for sist forresten, hehe. :)

 2. Funky si gjere-liste:1. Røykjeslutt2. Finne dame3. Kjøpe hus4. Få ungar og hund5. …;)Eg glèr meg med deg!(…og er _LITT_ skadefro…)

 3. Gratulerer så meget!:) Så dere på Ålgård forrige helg. Det er lett å se på deg at du har det veldig bra for tiden! Masse lykke til videre!

 4. Jeg fikk sommerfugl-feelings på vegne av deg etter denne posten. Så vakkert beskrevet. Søtt uten å bli sukkerspinn. Bare sånn deilig, nusselig, herlig, nyforelska-aktig. Kos deg og nyt :) Ha en god påske!!Klem fra Amélie

 5. Veit ikke hvilken betydning det kommende har, men jeg sitter her og flirer mitt usedvanlige (fordi det er ikke så viiilt ofte jeg har det) «hjernen-min-fryder-seg-og-hjertet-har-gåsehud»-flir overa) å lese en så god beskrivelse av kjærligheten du føler til et annet menneskeb) at du har det slik du har det!?Det gir meg tro på kjærligheten, for å si det sånn.. har begynt å få det etterhvert.. Yaaayyy!!Og ja; dere er nyydelige, begge to. Å fytti grisen. jeg vedder sparebøssa mi på at dere er to sterke individer.»Deres styrke fullendes i skrøpelighet…» Hang on, dude&dudette.BRUKES KUN I SPESIELLE TILFELLER(og dette er et):Ords.27,19:)PS: SHOTGUN på å synge i bryllupet deres!?!?

 6. Det er greit, Merete. Du skal få lov til å akkompagnere meg! :)Og Morten..? Jeg tror (jaffall på MINE vegne, veit ikke med Merete) at du LETT vinner den shotgunen.. ;)Så! Nå har vi shotta oss til både sang og musikk!…bare få gang på d!!!

 7. Nå puster vi alle dypt inn og ut og slapper av i magen. Morten og jeg er et temmelig ferskt par, så gifting utsetter vi nok ei veldig god stund.Jeg må dessuten arrestere dere litt for feil bruk av uttrykket shotgun.Det kommer fra western eller i det minste westernfilm. Hvor mannen som sitter ved siden av kusken på en stagecoach med verdifull last har hagle til beskyttelse mot banditter. Dette omtales som «riding shotgun».Førstemann til mølla er et bedre norsk uttrykk, men ikke en måte vi kommer til å hyre musikere på! :) Tror vi får arrangere et Idollignende konsept når den tid kommer. Om den tid kommer.

 8. Veldig bra oppklaring på feil bruk av «shotgun». Bra Elisabeth! :) (og gratulerer forresten) I stedet kan man si: I call dibs (eller I have dibs) on playing at your wedding.

 9. hey, jeg savner dine reflekterte, velskrevne, gode poster. er du så opptatt med dama at du ikke har tid til å skrive og/eller tenke lengre? håper virkelig ikke det, for du er et talent av de sjeldne. verden trenger at du bruker talentet ditt!!!!! det er ikke tull engang. men jeg er jo selvsagt glad på dine vegne for at du har funnet kjærleiken og lykken… det er viktig å bruke tid på å nyte det, men ikke glem å skrive!!!!!!!!!!!!!

 10. Grattis Morten.Gleder meg på dine vegne.En liten fugl kvitret at din kjære bor i Sandnes. Jeg er lokalisert på Sola for tiden, så da får vi komme sammen.

 11. I skrivende stund sitter David og jeg i Kristiansand og venter på englandsbåten. Nå kan du angre på at du ikke ble med! Hadde likt å hatt deg her, bror! Vi ses!

 12. Du er en flott kar. Kjekt å bli kjent med deg. Ønsker deg alt godt videre i livet. Pass godt på dattera vår. Tror dere kan bli et godt team. Spennende å høre på dine tanker. Du virker så ekte. God tur østover i morgen tidlig. Kjør forsiktig. Alt godt fra «morå nass»

 13. While you read this, YOU start to BECOME aware of your surroundings, CERTIAN things that you were not aware of such as the temperature of the room, and sounds may make YOU realize you WANT a real college degree.Call this number now, (413) 208-3069Get an unexplained feeling of joy, Make it last longer by getting your COLLEGE DEGREE. Just as sure as the sun is coming up tomorrow, these College Degree’s come complete with transcripts, and are VERIFIABLE.You know THAT Corporate America takes advantage of loopholes in the system. ITS now YOUR turn to take advantage of this specific opportunity, Take a second, Get a BETTER FEELING of joy and a better future BY CALLING this number 24 hours a day. (413) 208-3069

 14. Hallo.Comment nr.50.OG DINE TROFASTE LESERE GODTAR IKKE UNNSKYLDNINGEN «jeg har dame,så jeg bestemmer akkurat når og OM jeg vil blogge»!Så veit du liksom det.Og jeg har visst fått plata. Og jeg har lyst til at du skal bestiiille deeeeen.So. Nanna!Hilsen SOSAM (Silje Oppsøkende Selger Av Musikk)…;) Hope life and love’s treating you good,man.

 15. Sikkert fordi det er så lenge siden forrige post. Bare begynn å skriv et eller annet du tenker på, så løsner det sikkert. Ikke tenk på alle oss som har skyhøye forventninger til deg ;)

 16. No er det ein månad sidan siste post.Lat oss berre innsjå det; heile bloggen var eit einaste stort «få-seg-dame»-prosjekt…Det var vellukka og me burde alle gratulera og finne oss ein annan blogg å oppdatere fem gonger til dagen.

 17. Journey har nok helt rett. Utrolig hva disse kristne folka gjør for å få seg partner og bli mest mulig A4. Ellers spådde jeg allerede den 7. april at denne bloggen ville gå nedenom og hjem. Jeg har profetiske evner, send meg alle penga deres.

 18. ..gløm d! You aint gettin’ my mo’ for nuthin’.Mest mulig A4, ja? Du helle kogen i A7-land ennå, eller?(…den sarkastiske betegnelsen forsto æg ikkje sjøl eigong, men bare BLI FORNÆRMA, så he æg jort mitt jaffall..)

 19. e tror aldri e har sett 59 kommentarer på en blogg før. og e har vært blogger i 3 år snart!det her er kommentar nr 60.opp med bloggehumøret, folk elsker det du skriver. kanskje du kan bli forfatter?

 20. Stakkars gutt….Du får jo sikkert større og større prestasjonsangts for hver dag som går. Fanskaren er jo enorm og etterspørselen stor!!!Ta tiden du trenger, funky..Ingen venter forgjeves på noe så godt…:P Hehe..

 21. Føler jeg må ta litt av skylden for at det står så lite på denne bloggen. Bli sint på meg heller, og la stakkars Morten få fred! :)

 22. Bare for å sedda listå litt høgare igjen te neste blogg, så har du altså fått 67(!!) kommentarer på den antsiste bloggen din! Nå ska du slida…Neida!:) Klare det heilt fint, du! Sommerfuglene flyr blidt rundt i magen min igjen. Takk for at du vekte de!:)Bra skrevet!

Kommentér!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s