29 kommentarer på “Hva synes du om å slippe?

  1. Godt å se at du ikke har mistet dine evner til å uttrykke deg treffende og godt, Funky. Nok en gang har jeg funnet inspirasjon i ditt innlegg. Takker så myeHåper bare det ikke blir like lenge til neste gang :-)

  2. konge at du har begynt å skrive igjen… har vært innpå bloggen din ganske mange ganger og lest tidligere innlegg.. men endelig kom det da noe nytt…det er veldig inspirerende og gøy og lese!

  3. Utrolig bra skrevet… Du er så inspirerende! Er ikke alle skribenter som får meg både til å le så jeg rister og reflektere over viktige ting i ett og samme innlegg! Takk igjen for din ærlighet..Hils snuppa di da:)

  4. Takk!Du beviser her hvorfor så mange fortsatt titter innom bloggen din, til tross for at forrige post ble lagt ut for et halvt år siden.Evnen din til å uttrykke deg skriftlig er helt fantastisk. Jeg får mye ut av å lese dine skriblerier.Du inspirerer oss, Funky!! :-)

  5. vil du komme å sitte i mitt klasserom i mine klær med min penn og skrive «min» eksamensoppgave i Norsk værsåsnill? Du kan få valgfri drikke fra kantinen hvis du gjør det.

  6. Hm… Tankevekkende. Spesielt «Jeg kan egentlig ikke komme på noen god grunn til å få noen til å fordømme et menneske de aldri kommer til å møte.» Har alltid selv tenkt at jeg ønsker å slippe alle andres førsteinntrykk av folk, heller la alle mennesker få gi meg sin versjon av seg selv først. Da vil det veldig ofte bli «gull av gråstein», fordi folk flest innerst inne egentlig er ganske greie.Hilsen Baro

  7. Takk for ny post:)Må si som Bottom Buzzer sa en gang: Klarer ikke bestemme meg for hva som er best. Det du skrev eller at du skrev:)E mye eg gjerne ville sluppe. Fekk en fin melding forleden dag:»Hva vil folk si? Det spørsmålet gjør sjelen hjemløs. Gjør det rette og frykt ingen».:)Sunne, viktige tanker i denne posten. Og morsomt. All at once.Takk for at du får folk t å våkne.Du e god. Kjenne deg ikkje, men bare vett det:)Bless!R

  8. Jeg kjenner ikke deg i det hele tatt, jeg vil bare si (rettere sagt repetere hva tjuefire her har sagt før meg) at du skriver skikkelig bra. skikkelig, med store bokstaver.marianne

  9. Si ja til glpooen! Hun er veldig snill og lager veldig bra musikk.Dette var godt á lesa. Likte aller best «blomster av bäsj». basj. bajs. Besj. Poop. Argh!! Hater tastatur uten ä, ö og á…God páske og sánn!Ja, jeg vil slippe bullshit óg.Hei og hápp.

Kommentér!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s