10 kommentarer på “I høve bryllaupsdagen (og alle dei andre)

  1. Så flott Morten.Ja det er din Elisabeth.Men kan vi og få litt del i henne?Du har så flott ei kone.Vi har venta så lenge på at du skulle legge dette ut på bloggen din.Takk for at du gjorde det.Mamma.

  2. Så vakket det var!!Jammen kan du skrive!Ang kommentaren din hos meg:Det kom ikke opp noen feilmeldinger. Harddisken lagde pluttselig rare lyder og ville ikke åpne seg på PCn. Brodern min er overmåte data interesert og har sett på han. Hadde det vært et eller anna som gjorde det så kunne han fått tak i bildene mine, men det var et eller anna annet som var feil og da burde man vist overlate det til de profesjonelle som har peiling og kan gjøre det… Skikkelig kjipt! Har mistet alt av bilder jeg har tatt siden 04, både private bilder og fotografibilder.. Skikkelig trist!! Så jeg håper å få spart meg opp til å la de profesjonelle gi meg bildene mine tilbake :) *drømmer om det*

  3. Helt fantastisk dikt. Får frysninger av å lese det. Håper jeg e like heldig, og får et så fint dikt i mitt bryllup. Hehe. Ha en fortreffelig sommer :). Håper du skrive noe mer snart ;). Ragnhild

Kommentér!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s